עבור לתוכן

דרושה המלצה לספק כח חדש למחשב

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי ספק כח מסוג

CIDEV P4-500W

לאחרונה התקנו מאורר תקרה,שכל פעם שמעבירים מצבים במאורר המחשב נכבה

יש לציין שהבאתי מחשב אחר,חיברתי אותו המאורר לא קיצר את המחשב

אני חושד בספק כח

כמו כן המחשב התחיל להיתקע הרבה היתי רוצה לנסות להחליף ספק

קראתי בביקורות פה על הספק הזה והתרשמתי דיי לרעה

אין לי מושג איזה ספק כדי לקנות,וכמה וואט אני בכלל צריך

מפרט המחשב:

CPU Type : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz 3800+

Motherboard Name : MSI MS-7260

Motherboard Chipset : nVIDIA nForce 550, AMD Hammer

System Memory : 1024 MB

Video Adapter : NVIDIA GeForce 6200 LE (256 MB) \ NVIDIA GeForce 7300 GS(256 MB)

כרטיס מסך הנוסף הוא לגיבוי במידה ואחד מהם יהרס

Disk Drive : WDC WD2500KS-00MJB0

DVD/CD-ROM drives : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20

כמה וואט אני צריך בשביל מחשב כזה?

והאם יש העדפה לחברה מסויימת של ספק?

פורסם

"חושד" בספק כח???

CIDEV זה הספק כח הג'נרי הכי מושמץ פה בפורום חוץ מCODEGEN!

אתה לא צריך הרבה וואט למחשב כזה, אבל אתה חייב ספק מחברה מוכרת ואיכותית:

FSP, DELTA, HEC CHIEFTEC, ANTEC CORSAIR

ויש גם את היותר טובות - ENERMAX ו SEASONIC - אני אישית מעדיף סיסוניק.

בין 300 ל400 וואט איכותי יספיק.

פורסם
  • מחבר

"חושד" בספק כח???

CIDEV זה הספק כח הג'נרי הכי מושמץ פה בפורום חוץ מCODEGEN!

אתה לא צריך הרבה וואט למחשב כזה, אבל אתה חייב ספק מחברה מוכרת ואיכותית:

FSP, DELTA, HEC CHIEFTEC, ANTEC CORSAIR

ויש גם את היותר טובות - ENERMAX ו SEASONIC - אני אישית מעדיף סיסוניק.

בין 300 ל400 וואט איכותי יספיק.

במידה ובעתיד ארצה להוסיף עוד דיסק קשיח 300וואט יעמוד בעומס?

פורסם

בוודאי.

דיסק קשיח (מכני סטנדרטי) צורך בין 5 ל10 וואט.

פורסם
  • מחבר

בוודאי.

דיסק קשיח (מכני סטנדרטי) צורך בין 5 ל10 וואט.

תודה רבה לך

פורסם

בהחלט מצתרף להמלצה - Delt/Chieftec/FSP 300W יתאים. בעצם אם המחשב שלך הצליח לעבוד אפילו חודש אם CIDEV וזה לא נגמר בפיצוץ, כנראה שהוא לא לוקח יותר מ 150W

ספק של CIDEV יש להחליף גם אם המחשב עובד תקין לגמרי - ספק כזה מייצר קפיצות מתח ששורפות חומרה אחרת במחשב, בסוף אתה תשלם הרבה יותר יקר מה "בזבוז" של להחליף ספק שעדיין עובד

עכשו מה שמעניין אותי זה למה המאוורר תקרה גורם לנפילות במחב - זה משהוא שלא אמור לקרות כי אין ביניהם קשר. תוודא שאין בחדר או בבית תקלת חשמנל אחרת כמו חוט שלא מהודק טוב בחיבור באחת מהקופסאות חיבורים (ובמיוחד אלו שקשורות למפסק של האור, לחיבורים מאחורי המאוורר, לשקע שאליו מחובר המחשב), ובתוך הלוח חשמל. חיבור משוחרר יכול להתחמם ולגרום לשריפה

פורסם
  • מחבר

בהחלט מצתרף להמלצה - Delt/Chieftec/FSP 300W יתאים. בעצם אם המחשב שלך הצליח לעבוד אפילו חודש אם CIDEV וזה לא נגמר בפיצוץ, כנראה שהוא לא לוקח יותר מ 150W

ספק של CIDEV יש להחליף גם אם המחשב עובד תקין לגמרי - ספק כזה מייצר קפיצות מתח ששורפות חומרה אחרת במחשב, בסוף אתה תשלם הרבה יותר יקר מה "בזבוז" של להחליף ספק שעדיין עובד

עכשו מה שמעניין אותי זה למה המאוורר תקרה גורם לנפילות במחב - זה משהוא שלא אמור לקרות כי אין ביניהם קשר. תוודא שאין בחדר או בבית תקלת חשמנל אחרת כמו חוט שלא מהודק טוב בחיבור באחת מהקופסאות חיבורים (ובמיוחד אלו שקשורות למפסק של האור, לחיבורים מאחורי המאוורר, לשקע שאליו מחובר המחשב), ובתוך הלוח חשמל. חיבור משוחרר יכול להתחמם ולגרום לשריפה

קודם כל הספק כח הזה החזיק הרבה זמן יחסית כשנה וחצי

לא יודע אם זה קשור אבל המחשב היה דולק 24/7

דבר שני אחרי שהתקינו מאורר תקרה חדש בחדר ברגע שהיו משנים מצבים הוא היה מקצר את המחשב

הבאתי את המחשב שלי לחדר עם המאורר ולא קרה כלום

ברגע שהחלפתי את הספק כח הבעיה נפתרה

מה שלפי דעתי אומר שהבעיה היתה מהספק כח

קניתי ספק עם Active PFC

שלפי מה שקראתי הוא יעבוד רק לפי המתח שהמחשב יצרוך

כתבת שהמחשב כנראה לא לוקח יותר מ- 150W

מה שאומר שעכשיו המחשב יחסוך בחשמל לעומת ה- CIDEV?

יש לציין שקניתי ספק כח מסוג

Seasonic S12II-430 430W

קניתי 430W מכיוון שאם ארצה לעשות שידרוג עתידי(וכנראה יתבצע מתישהו) יהיה מתאים גם למחשב יותר חזק

פורסם

ל CIDEV יש 2 ספקים שאני מכיר, PS-203 (מדבקה כסופה) ו ISO-500 (מדבקה לבנה). שתיהם ספקים על הפנים, נשרפים באיטיות מבפנים תוך כדיי שהם עובדים, נותנים למחשב מתח אם קפיצות קבועות X2.5 מהמקסימום שמותר בתקן תחת עומס של פחות מ 100W (מדדתי ב ISO-500)

ספק כזה הייתי מחליף גם במחשב חדש שהגיע חדש אם הספק, לפניי החיבור הראשון לחשמל אפילו - אלה ספקים גרועים ברמות על

אם ספק כזה החזיק לך את המחשב שנה ויותר, זה אומר שהמחשב לא עובר כנראה את ה 150W ולא מתקרב ל 200W. כלומר אתה יכול לשים כל ספק בסיסי איכותי של 300W (היית יכול גם של 200 אם כאלה היו קיימים) ולא תהיה בעיה

מערכת החשמל בבית בנויה בצורה שמגיע מתח של 240V במקביל, מהמפסק בלוח החשמל לכל נקודה בחדר. מכשירי חשמל שונים לא ישפיעו אחד על השני, כל אחד יראה מתח קבוע של 240V AC

מתיי כן תהיה השפעה ? אם יש בעיית חיווט איפה שהוא, ונוצרת תלות בין נקודות חשמל שונות בחדר שלא אמורה להיות

במערכת חשמל תקינה, יש 2 אפשרויות : או שהמאוורר תקרה תקין והוא לא ישפיע על המתח בשקעים (ובטח לא יגרום לנפילת מתח שתגרום למחשב להתכבות, גם לא המחשב שמותקן בו הספק הדפוק ביותר), או שהמאוורר לא תקין וזה יגרום מיידית להקפצת המפסק בלוח החשמל. מאוורר תקרה לא לוקח זרם התחלתי מספיק גבוה כדיי לגרום לתופעות של שקיעות מתח

המדחס במקרר והמנוע במכונת כביסה למשל לוקחים זרם הפעלה גבוה פי כמה. האם גם הם מכבים את המחשב שלך ? לא, כי הם מחוץ לתחום התקלה במערכת החשמל

תבדוק טוב את כל המערכת כולל החדר שלך, הלוח חשמל של הבית, וכל המקומות שדרכם עובר הקו ביניהם. יתכן מאוד שתמצא איפה שהוא חיבור שהברגים שלו לא מהודקים וכדומה, שמאפשר לנפילת מתח לקרות ברגע שמדליקים את המאוורר

פורסם

בחרת את אחד הספקים המומלצים פה בפורום.

נו, הסתדר?

או שבאמת יש בעייה בפאזה שמגיעה לחדר?

פורסם

לא קשור.. ספק איכותי יכול "לגשר" על נפילת מתח קטנה בלי לעשות ריסט כי יש לו קבלי כניסה גדולים (לעיתים קרובות X3-X5 מספק גנרי), אבל זה לא אומר שהתקלה שגורמת לנפילת המתח נפתרה

פורסם

כמה חשמלאי לוקח על בדיקה כזאת?

פורסם

VBOX הפורום אינו לוח מודעות, הצעות מכירה וקניה יש לבצע אך ורק דרך הטרייד זון.

פורסם
  • מחבר

לא קשור.. ספק איכותי יכול "לגשר" על נפילת מתח קטנה בלי לעשות ריסט כי יש לו קבלי כניסה גדולים (לעיתים קרובות X3-X5 מספק גנרי), אבל זה לא אומר שהתקלה שגורמת לנפילת המתח נפתרה

בוא נגיד שהתקלה נפתרה מהרגע שהחלפתי את הספק כוח

הקטע הזה שאתה אומר שהספק כוח לא קשור קצת מדאיג אותי

אבל מה ההסבר לזה שהבאתי את המחשב שלי לחדר עם המאורר ולא קרה כלום?

המחשב שלי הרבה יותר ישן מהמחשב שבחדר שם..

יש מצב שזה בכל זאת הספק כוח אשם?

בכל מקרה אני אישית לא אוכל לבדוק את החיווטים זה כבר להתעסק עם חשמל

ובזה אין לי ידע,אצטרך לדבר עם ההורים בקשר להזמנת חשמלאי שזה תהיה משימה מסובכת לא פחות מכיוון שהתקלה כביכול "נפתרה"

פורסם

יכול להיות שהתקלות התרחשו במקרה עם הפעלת המאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים