פורסם 2002 במרץ 1923 שנים למה המאמץ? חשבת לבדוק דרך תוכנה?ורוב הסיכוים שמכרו לך 423, כי המוכרים פה לא יתנו לך nw....הם עושים מה שטוב לכיס שלהם לא לשלך....
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים א)לא רק מעבדי נורת'ווד הם 478, גם חלק ממעבדי פנטיום 4 וויליאמטב)סוקט - תושבת המעבד על לוח האם.
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים קנית במקרה את המחשב שלי מחברת עושק השנהב?(אייבורי?)האם מכאן כמו שידידנו ציין ?
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים לפי כל הפרטים שציינת נראה לי שהמחשב שלך הוא עבודת יד! :flushthetoilet: :cistinebiggrinA:
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים גריבלדי זה לוח אינטל מקורי מיושן סוקט 423 שלא תומך .13 מיקרון לוח די קיברי ללא אפשריות המהרה שנימכר בזול עד גמר המלאי כי הייצור שלט הופסק והדגם המחליף אותו שכן תומל ניקרה מרביולי.אינטל חושבים שהם דון קורלאונה מאיטליה בזמן האחרון ......... ולכן יש להם שמות איטלקיים ללוחות שלהם.דן
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר נראה שהמצב שלך יותר חמור משלי... : מה המצב שלך ואני לא רוצה לעשות פירסומת רעה למרום שקניתי בו (כי לאחרים הם היוא ממש בסדר) אז אני לא רוצה להגיד איפה
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים ???מה זה משנה אם לאחרים הם היו 'ממש בסדר' ?אם אתך הם לא היו בסדר, הביאו לך לוח בלי כלום וטענו ש'הם האחריות שלך' אני לא מבין למה אתה לא רוצה 'לעשות להם שם רע' כי לפי מה שזה נראה, הם עושים שם רע לעצמם!
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר הסתבר שהם כן הביאו לי דיסק (אח שלי פשוט לקח לי אותו) אבל עדייןאני לא רוצה כי אבא שלי ואבא של המוכר חברים טובים ואני לא רוצהלדפוק אותו לפני שאני יהיא בטוח שהוא לא יביא לךי את כל שאר הדיסקים והחוברות
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים חוץ מהכרטיס מסך המערכת הכי יקרה שלהם זולה מאוד ולדעתי לא רעה בכללמתאימה לסטודנטים Hi-end
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.