פורסם 2012 ביוני 913 שנים שלום!המפרט שלי בכללי הוא:E6750 OC 3.2MHP35DS3L4X1GB OCZWD CB 500GBהשימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותיאני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלהוהבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefileובגלל זה יש לי כמה שאלותהאם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם?במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג?ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
פורסם 2012 ביוני 913 שנים לא מסכים עם מילה ממה שאמרת.1) תוספת זיכרון לא בהכרח תשפר לך ביצועים באופן מורגש, וודאי לא אחרי הוספת הSSD.2) ביטול הPAGEFILE לא יאריך את חיי הכונן משמעותית(עד שהכונן יגמר, כונן עדיף יעלה גרושים).3) ביטול הPAGEFILE לא רעיון טוב, כי יש תוכנות שעדיין זקוקות לו גם אם יש לך 32GB זיכרון.3ב) אתה יכול להקטין את הPAGEFILE ולהשיג כמעט את אותה תוצאה.4) במחיר שעולה תוספת זיכרון עדיף לך להוסיף ל128GB SSD שיתן לך תוספת הרבה יותר משמעותית למהירות ולחיי הכונן מתוספת זיכרון.אלה אם כן אתה באמת צריך זיכרון, לא הייתי מוסיף זיכרון.מה שכן בשביל 50% תוספת למחיר הייתי לוקח 128GB ומקבל תוספת של 100% לגודל, פי כמה לאורך חיי הכונן(בהתאם לשימוש) וקפיצה לא קטנה בביצועי הכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.