עבור לתוכן

בעיה בהתחברות לרשת אלחוטית הכוללת הוטבוקס ועוד כמה מכשירים.

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי.

מבנה הרשת הוא כזה.

את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב.

משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות.

הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter.

הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה.

בעצם יש לנו

הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G.

מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links)

WEP 128 bit shared key.

אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של ההוטבוקס. רק בlevel one והנקודות גישה.

עד לפה הכל בסדר, המכשירים מתקשרים עם עצמם. כאשר אני מתחבר לרשת המקומית עם כבל אני מצליח להגיע לכל אחד מהמכשירים בלי בעיה.

התחברתי באלחוט לרשת (מכל מיני נקודות בבית) לרשת, עם טלפונים (nokia, android) ועם מאק (OS X snow leoperd).

הכל עובד סבבה, מתחבר מכל מקום, מגיע דרך ממשק ווב לכל אחד מהמכשירים. סבבה.

אבל

עם מחשבי windows 7 ניידים שמנסים להתחבר באלחוט, אני לא מצליח.

לפעמים מנהל החיבורים אומר שיש בעיה, רק לא אומר מה, ולעיתים רחוקות בחלק מהמחשבים שניסיתי הוא מבקש שם משתמש וסיסמה (ממתי בכלל צריך להכניס שם משתמש לרשת אלחוטית).

אני לא מבין מה הבעיה, אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך לסדר את זה, או לפחות להבין מה הבעיה.

פחות מעניין אותי כרגע אופציות חיבור אחרות (יש לי בראש כל מיני תוכניות לחיבור עם כבלים וכאלו, יהיה בסדר) השאלה היא בעצם

מה הסיבה שרק עם windows 7 אי אפשר להתחבר ואיך ניתן לסדר את זה?

תודה לעוזרים

*כרגע אין ברשותי מחשב נייד עם windows XP, אם יהיה אנסה גם איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים