פורסם 2012 ביוני 813 שנים היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסךהשאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג??המפרט הוא כזה:Gigabyte ep43-DS3LE8400 @ 4 ghz4GB DDR 2אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר שלום ותודה על ההיענות בקשר לשאלתכם:המטרה היא בעיקרון גיימינג, התקציב לכ"מ נע בין 600-800 ש"ח וספק יש לי של PCP&C 500W Silencer .הרזולוציה המדוברת היא 1680X1050, לגבי השאלה מבחינת משחקים אז אין משחקים מיוחדים זה משהוא כמו מה שבא ברוך הבא, שיכללו משחקים כמו crysis, far cry, max payne, battlefield 3 בקיצור לרוב משחקי יריות למרות שייתכנו עוד משחקי סימולציות ואסטרטגיה כמו RUSE ו ANNOשוב תודה על עזרתכם
פורסם 2012 ביוני 813 שנים קודם כל, עושה רושם שספק הכוח שלך ג'נרי, הייתי ממליץ לך להחליף אותו לפני כל שדרוג/שינוי שאתה עושה.שנית, המעבד שלך בOC וזה מצויין - ימנע צוואר בקבוק.אני ממליץ לך לקנות כרטיס מסך כל עוד אתה מתכנן להישאר עם OC.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים אם אתה אישית לא מכיר את החברה הזאת זה לא הופך אותה אוטומטית לג'נרית.PC POWER & COOLING זאת חברה ידועה ואיכותית. הספק הזה 80 + BRONZE, איכותי ורחוק שנות אור מלהיות ג'נרי. http://www.hardwaresecrets.com/article/PC-Power-and-Cooling-Silencer-Mk-II-500-W-Power-Supply-Review/1198
פורסם 2012 ביוני 913 שנים מחבר GTX560TI לא נכנס בתקציב.אולי תצליח להשיג HD6870.דרך חבר טוב אני משיג אותו ב800 ש"ח אבל השאלה היא האם זה יגרום לצוור בקבוק? והכרטיס יהיה פשוט מיותר על מחשב כזה?
פורסם 2012 ביוני 913 שנים מחבר אתה משיג כרטיס חדש? כן לכן אני שואל את כל השאלות האלא לא רוצה לקנות משהוא שלא יעבוד כראוי
פורסם 2012 ביוני 913 שנים אם אתה משיג כרטיס חדש ב 800 ש"ח, אז כמובן לך עליו. בתקציב הזה יש לך HD 6870 שחלש יותר ממנו. צוואר בקבוק כבר לא משנה הרבה. המעבד שלך ב OC נדיב וזה יקטין משמעותי את צוואר הבקבוקסתם מסקרנות, אתה יודע איזה דגם הוא ישיג לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.