פורסם 2012 ביוני 813 שנים מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 550 במפרטיספיק לשנה - שנתיים?אני לא רוצה לקנות עכשיו משהו חזקכי בטח בקרוב ייצאו כרטיסי מסך GFORCE 2GB זולים
פורסם 2012 ביוני 813 שנים הכרטיס מסך הזה לא משתלם, יש לך את ה-HD6850 שחזק ממנו בלא מעט ועולה פחות ממנו. לפי דעתי המפרט הזה לא מאוזן הייתי ממליץ לך להתייעץ בפורום מפרטים שם יתאימו לך מפרט בהתאם לדרישות שלך (רק אל תשכח לענות על השאלון).
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר סבבה תודהרק שאלהעדיף לקנות כרטיס מסך זמני כרגע ולחכות לג'יפורס 2GB זולאו לקנות 560 לעד 4 שנים הבאות?
פורסם 2012 ביוני 813 שנים עוד זיכרון לא ישפר את ביצועי הכרטיס אם הוא לא מנוצל. הזיכרון מנוצל לשמירת הטקסטורות עליו ופעולות גרפיות נוספות שהכרטיס מבצע שמצריכים זמני גישה מהירים. באילו משחקים אתה משחק ומה רזולוציית המסך שלך? כמו כן יש ספקים עדיפים על זה ששמת במפרט.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר אני קונה בסוף את המסך הזהLG IPS236V 23'' LED IPS 5ms VGA DVI HDMI WideScreen Blackרזולוצייה? משהו בסיסיאין לי מושג כי ב4 שנים האחרונות יש לי מחשב נייד ואני משתמש ב 1280X800צריך ספק יותר חזק?
פורסם 2012 ביוני 813 שנים רזולוציית המסך היא 1920x1080 (או בקיצור FHD). מבחינת הספק יש אלטרנטיבות עדיפות עליו (באותו המחיר אתה יכול לקבל יותר), אני גם לא מכיר יותר מידי את החברה (מבחינת ספקים), אבל אני יודע שהם מיצרים מסכים טובים. תוכל לומר את החנות ממנה אתה רוכש את המפרט, בכדי שאני להמליץ לך על הרכיבים המשתלמים והעדיפים ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.