עבור לתוכן

הפורט של DARK SOULS לא יהיה טוב

Featured Replies

פורסם

עוד מההתחלה זה לא נראה מבטיח שהם דיברו על פורט מינימלי ביותר בלי יותר מדי השקעה בהתאמת השליטה למקלדת ועכבר וולא שיפורים גראפיים או כלשהם למחשב ואז כמובן גם עלה עניין ה - GFWL...

אני מניח שזה בכל מקרה עדיף מכלום...אבל עדיין חבל לקבל פורט לא מושקע למשחק מבטיח כזה שלאור ההצלחה של SKYRIM ו - THE WITCHER במחשב היה יכול גם למכור טוב במחשב אם היו מתחשבים בלקוחות ה - PC יותר.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קצת חדשות טובות, מודר הפיץ קובץ לתמיכה ברזולוציות גבוהות יותר במשחק ועובד על פיתרון לנעילת ה - FPS על 30.

http://www.dsogaming.com/news/dark-souls-prepare-to-die-edition-neogafer-durante-to-the-rescue-working-on-a-resolution-fix/

http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/25/prepare-to-sigh-in-relief-dark-souls-high-res-mod/

פורסם

משהו קנה את המשחק?

בעיקרון המשחק חסום לישראלים בסטים אבל אפשר לקנות סידיקי מ GMG ולהפעיל בסטים.. השאלה האם הכל עובד כמו שצריך כולל האונליין?

פורסם

קניתי את המשחק בGMG, יש קופון הנחה של 20% עד סוף אוגוסט אז יוצא אחלה מחיר - 32$.

עוד לא יצא לי לשחק על המחשב שלי, אבל שיחקתי על מחשב בן 4 שנים והמשחק עובד מעולה גם עם המוד רזולוציה.

אני מאמין שבלי המוד הזה הייתי קצת מאוכזב כי הגרפיקה באמת לא משהו בברירת מחדל, בלשון המעטה. אבל אחרי התקנת המוד המשחק פשוט מהמם!!

הסתייגות אחת היא אם אין לכם גיימפאד, יש לי חבר ללא גיימפאד ומסתבר שכל ההוראות הם לפי הכפתורים של האקס בוקס, באג רציני שמאוד הורס את החוויה בהתחלה. אבל אחרי שהוא התגבר על הבעיות מקשים גם הוא התחיל להנות.

בקיצור אני ממליץ בחום, במיוחד למי שיש גיימפאד.

פורסם
  • מחבר

התמיכה בעכבר ומקלדת שואפת לאפס והמשחק ממש לא עובד בצורה תקינה, הגבלה ל 30 FPS עם נפילות פריימים (זה יקרה גם עם החומרה הכי חזקה שיש היום, בעיה שנשמרה מגירסת הקונסולות רק ששם זה היה מורגש יותר והמשחק היה יורד לאיזה 10 FPS).

חבל שהם עשו עבודה כל כך צולעת, הרבה אנשים לא יקנו את המשחק בגלל זה :-\

פורסם

היה הרבה רעש ברשת על המשחק הזה.. משהוא מוכן להגיד לי מה מיוחד בו?

ומאוד חבל בסוף אם לא יקנו אותו, כי אז החברות בכלל לא ירצו להשקיע במחשב.. (כאילו שעכשיו לא גם)

פורסם

חוצפנים ממדרגה ראשונה..הם עוד מצפים שמישהו יקנה את הזוועה הזאת ?! אם אין לך גיימפאד אין לך מה לחפש כאן..אפילו לא יכלו לתת פקודה פשוטה שתעיף את סמן העכבר מהמסך !! זאת כבר עצלנות גרידא ו15 דקות מבוזבזות מחיי לפני שמחקתי את המשחק.

אני מחכה לps2 to pc controller adapter מדיל אקסטרים ונראה איך הוא יעבוד עם גיימפאד נורמלי.

פורסם
  • מחבר

זה לא שלא ידענו על זה קודם, הם אמרו שזה יהיה ככה וזה גם הוזכר בכל כתבה על המשחק.

לא נראה לי שזה עצלות, הם אמרו שהם לא יודעים מה הם עושים :lol: זה פעם ראשונה שהחברה הזו מפתחת למשחק למחשב ולרוב המפתחות היפניות אין כל כך ניסיון בדברים האלה...חבל שהם בחרו לעשות את הפורט בעצמם ולא העבירו את זה לחברה אחרת שכן יודעת מה היא עושה :P

לא בטוח ששלט של PS2 יעזור לך, צריך שלט של PS3 עם אימולטור או שלט של XBOX360/שלט תואם.

פורסם

http://blog.metaclassofnil.com/?p=114

יש לך פה אפשרות להעיף את הסמן..

אני בכל אופן, מעיף את המשחק הזה, באמת שנראה מבוזבז לעלה..

פורסם

זה נראה כמו שילוב של עצלנות עם ניסיון להפיק מקסימום רווח עם מינימום השקעה, הרי אם מודר הצליח לעשות את כל השיפורים האלה (ולפי הראיון שהוא נתן זה לא מסובך בכלל) אז בוודאי שאם הם היו מעסיקים חברה מתמחה לביצוע הפורט זה היה נראה אחרת לגמרי.

באמת חבל כי הם יפספסו בגלל זה המון אנשים, המשחק עצמו מעולה ואני באופן אישי מרוצה מאוד למרות כל ההסתייגויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים