פורסם 2012 ביוני 613 שנים שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו.הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים.השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים אם החלפת לאותו לוח אם בדיוק אז לא תהיה בעייה אתה יכול להעלות את המערך כמו קודם בלי בעייה ותהיה לך גישה למידע.אם קבלת לוח אם חדש עם ציפסט שונה אז גם הבקר רייד גם משתנה .וצריך לבנות מחדש את מערך הרייד בלוח החדש .
פורסם 2012 ביוני 713 שנים הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט לעשות IMAGE של המערך ולהעביר. אם הוא זוהה מוטב ואם לא תשחזר אותו מהIMAGE. העברת מערכת הפעלה בין 2 לוחות אם שונים זה כבר דיון אחר.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים טיפ קטן:תמיד תוודא שיש לך גיבוי במידה ואתה משתמש ברייד 0- הגיבוי יכול להיות :IMAGE או ברמת ה FILES - גם למקרה שהלוח אם גוסס או נדפק, וגם למקרה שאחד הדסקים של הרייד 0 תקול ואז נפל לך המערך.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים כמו שהמליצו, אם תעביר את הדיסקים ללוח עם אותו בקר Raid, יכול להיות שיעבוד, אבל זו דרך עקומה.תגבה את הקבצים שאתה צריך, תעביר את הדיסקים, תפרמט ותחזיר את הקבצים מגיבוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.