עבור לתוכן

טמפ' של מעבד

Featured Replies

פורסם

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה:

http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר

אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

פורסם

ממה שהצלחתי להבין ממך ומאוד השתדלתי כי אתה לא כזה ברור..

זה שיש לך בעיית טמפ התחחממות של המעבד ובדקת את זה עי תוכנה ניטור-ואתה לא יודע אם זה תקין או לא-הטמפ של המעבד שלך.

מאחר והלינק שלך לא תקין ...אז תצטרך לתת קצת יותר מידע על סוג המעבד ומה בדיוק נראה לךש הבעיה: גוף קירור סתום מאבק -עובד איטי?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הלינק... זה לא הראה את התמונה שהעלתי בSiz אז ניסיתי לתת לינק, מה שגרם לפורום לצנזר... הלינק הוא במקום צונזר:

siz וצריך לשנות סיומת ל Co.il.

אני אנסה להסביר בפשטות.

אני לא יודע אם הטמפ' של המעבד תקינה או לא. בדקתי את זה ע"י התוכנה realTemp.

המעבד הוא i5 - 750 והטמפרטורות קצה הן בסביבות ה70 ובסביבות ה95-99

פורסם

הסתכלתי בתמונה וזה ממש לא טוב. זה בגדר מסוכן למעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקי, זה מה שאני חשבתי. מה עושים עם זה? ההנחה שלי היא פשוט לפתוח את המחשב ולשאוב אבק ולנקות. את הבפנים עם אוויר דחוס כמובן.

פורסם

תבדוק גם מצב משחה טרמית..

בקיץ הטמפ תמיד עולות ובמקרה שלך זה חורג מהנורמלי.

אז תנקה טוב טוב בזהירות.

פורסם
  • מחבר

האם עדיף פשוט לקחת את זה לחנות איפה שקניתי KSP ולתת להם להתעסק בזה? כאילו בהנחה שהם יסכימו לעשות חזוקה אפילו במחיר כלשהו (סביבות 100 שקל)

פורסם

האם עדיף פשוט לקחת את זה לחנות איפה שקניתי KSP ולתת להם להתעסק בזה? כאילו בהנחה שהם יסכימו לעשות חזוקה אפילו במחיר כלשהו (סביבות 100 שקל)

רק אתה יודע אם לפתוח את המחשב ולנקות אבק בעדינות זו משימה קשה יותר עבורך מאשר לקחת את המחשב לחנות ולשלם.

על פתיחת המחשב וניקוי האבק מבפנים KSP גובים 45 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שעדיף לקחת ל KSP ב45 שקלים מאשר לקנות את הספריי אוויר דחוס שיעלה לי 60 שקל לפחות כי אני קונה יותר מאחד ואם צריך גם משחה תרמית אז זה אפילו יותר.

השירות בKSP כולל גם את ההחלפה של המשחה התרמית?

פורסם

לא, רק ניקויי אבק. אתה יכול לנקות אבק גם עם פן לשיער (אם יש לידידה שלך או חברה/אישה שלך).

פורסם

אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה- קח את המחשב לאיש מקצוע \חנות\חבר שמבין שיעשה לך את זה אפילו ללא עלות.

אני אישית הייתי מנקה בעצמי אבל זה שיקול שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים