עבור לתוכן

עבודה במלון , בל בוי , התייעצות

Featured Replies

פורסם

שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)

פורסם

תלוי בהרבה דברים אבל הייתי ממליץ לך לעבוד בתחום שאתה לומד בטוח שיהו מקומות עבודה שיסכימו לקבל אותך

פורסם

----

שעת סיפור:

כסטודנט יצא לי לעבוד בקיץ שבועים\שלושה בתור בל בוי במלון יוקרתי דרך חברת כוח אדם.

האחראים עלי היו הקבט"ים של המלון והם היו נותנים לנו (העובדים הזמניים) להעלות מזוודות של אוטובוסים של קבוצות שלרוב לא שהו במלון באותו הזמן וכך לא היינו מקבלים טיפים, בעוד שהם היו מעלים בעצמם מזוודות של זוגות ובודדים וכן מקבלים טיפים.

עזבתי ביום שבו הגיע אוטובוס עם קבוצה שכן נשארה במלון.

אחרי שאני והסטודנט השני העלנו מזוודות ל40 חדרים מדריך הקבוצה ערך מגבית ונתן טיפ קבוצתי גדול, באו הקבטים והסבירו לנו שכשמקבלים טיפ קבוצתי כולנו מתחלקים בו.

כמובן - הראנו להם אצבע משולשת והלכנו. (אחר כך עבדנו במשביר לצרכן ואז נסענו לסיני, אבל זה כבר סיפור לפעם הבאה)

----

המסקנה מהסיפור היא שכמו בכל מקום עבודה תבדוק טוב לאן אתה מגיע, כחייל משוחרר ועובד זמני אתה נמצא בתחתית שרשרת המזון ויש מקומות שינסו לנצל זאת.

חוץ מזה, כדאי שתברר איתם אם מדובר בעבודה מועדפת.

שיהיה בהצלחה! ובלי פאניקה, יש מקומות עבודה עם אנשים טובים שממש כייף בהם, צריך רק לבדוק לפני :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל ''האחראית'' אמרה לי שזה יהיה צוות חדש , ודבר שני מרוויחים רק מטיפים?

פורסם

בתור וותיק במלונאות בעצמי אני יכול לאמר לך - לא! הבל בוי או איש הכלבוינק הוא בתחתית שרשרת המזון של המלון למעשה הוא קצת מעל המנקה.

כל עבודה מסריחה שיהיה חסר מישהו יקראו לך לעשות.

ובלי בום קשר במלון תמיד מתחלקים בטיפים כי לפעמים זה אחרי שהמזוודות עולות ולפעמים זה בחדר אוכל תמיד ממחלקים את הטיפים בסוף חודש בין כל העובדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים