עבור לתוכן

The Elder Scrolls Online - E3 trailer

Featured Replies

פורסם
  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

את האמת, אני מאוכזב מאוד מהמשחק החדש.

ציפיתי שהוא יהיה יותר כמו סקיירים ברשת מאשר MMORPG

רציתי (אני יודע שזה בכלל לא חשוב מה אני רוצה אבל אני רק מביע דעה) שזה יהיה באמת כמה שיותר כמו סקיירים ברשת,לא קשור לסטורי או רייסים אבל לפחות גיימפליי אותו דבר, אני עם האלה שאומרים ש the elder scrolls online לא טוב\מספק כי אני פחות אוהב MMORPG ולהיות סתם עוד איש לא חשוב ולא משנה לעולם נראה חסר טעם, מה הטעם להשקיע הרבה זמן כשיש עוד מליונים ''גיבורים'' כמוך? אני מודע שזה מעצבן ואני מסכים שבסקיירים אתה הנבחר של הכל ואתה היחיד וזה אבל דבר ראשון אתה לא צריך להיות הנבחר בהכל אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ודבר שני זה מגניב שאשכרה אתה הגיבור או אנשים תלויים בך מאשר שאתה יכול לקנות או לא לקנות את המשחק ובמשחק עצמו או בעולם הוירטואלי של המשחק אתה לא משנה באיזה מצב גם אם שחקת וגם אם לא אתה אף אחד ואף אחד לא מכיר אותך ואתה לא חשוב. אני בכל זאת יקנה את המשחק כי יחסית לMMORPG זה בין המשחקים הטובים שראיתי.

הנקודה שלי בעצם זה שסקיירים גם אם אותו משחק ואותו סטורי ברשת עם חברים יכול להיות לדעתי המשחק הכי טוב שיצא זה הרבה זמן, שימוש בשרת\רשת כמו של borderlands 2 לסקיירים או משחק כמו סקיירים יכול להיות הדבר הכי טוב ואני יודע שאני לא יקום מהכיסא בגלל זה

פורסם

מישהו נכנס לבטא במקרה?

הבנתי ששבוע שעבר שלחו מלא מפתחות

פורסם

הייתי בטוח שנרשמתי בעבר לבטא, אבל שנכנסתי לעמוד הרשמה ממש לא זיהית את העמוד ולא מצאתי במיילים שלי שום זכר לזה שנרשמתי מתישהו...

נרשמתי עכשיו ומקווה לטוב

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים