עבור לתוכן

The Elder Scrolls Online - E3 trailer

Featured Replies

פורסם

ראיתי באיזה פורום כמה תמונות זה נראה כמו SWTOR \ WOW כלומר אני בוודאי לא אקנה את המשחק. אולי אני אקנה אם לא יהיה דמי מנוי חודשיים.

פורסם

לא אמרו משהו לגביו שהו free to play? אם לא, כנראה שאני לא אטרח איתו

פורסם

אפרופו Free To Play בSWTOR עושים אותו חינמי עד רמה 15 שזה אומר 2 כוכבים, משימת חלל, 2 FPS ואין סוף קרבות PVP.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני דווקא מאוד אתעניין בו אם לא יעשו אותו Free to Play. משחק כמו WOW, שבאמת יש לו מה להציע, לא מתבייש לקחת תשלום חודשי והוא עדיין המשחק הגדול ביותר מסוגו. כל הזבל שמנסה לחקות אותו ולחלוב כסף משחקנים בדרכים עקלקלות ננטש מהר מאוד.

מעניין אם יוכלו לעשות לטמריאל את מה שבליזארד עשתה לאזרות'.

פורסם

אני מחכה למוד מולטיפלייר\קו-אופ שמפתחים לskyrim... ניראה יותר מבטיח ;D

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחכה לזה כבר

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אכזבההההההההההההההההההההה

מנסים להוציא את ה WOW הבא אבל זה לא ילך להם

עדיף משחק elder scrolls חדש

באמת כואב

פורסם

ברגע שהם הלכו למודל של תשלום חודשי, ירד לי כל העניין. אין שום הצדקה לשלם 15 דולר חודשי על משחק. עובדה, GW2 הוא תשלום חד פעמי והוא מצליח מצוין.

שלא נדבר על everquest next שגם נראה מדהים וגם ילך על אותו מודל של GW2.

חבל מאוד כי זה היה נראה מעניין. נדבר אחרי שהם יהפכו אותו לF2P אחרי שהם יבינו שהם עשו טעות.

פורסם

מצד שני גם WOW עולה 15 דולר בחודש וגם הוא מאוד מצליח...

אני לא בהכרח מצדיק אותם, אבל זה לא מחיר כזה נורא, למרות שאני בעצמי לא הייתי מתנגד לF2P או תשלום חד פעמי.

אני אחכה קצת עד שאני אקבע אם אני מעוניין או לא, אבל אני מקווה שאם כן יקרה מצב שהם יעברו מתשלום חודשי למודל חינמי זה לא יהיה פשלה כמו עם SWTOR...

פורסם

תמיד לוקחים את WOW בתור השוואה לדברים האלה וזה פשוט לא נכון.

עובדה שרוב השחקנים של WOW אלה אנשים שכבר מושקעים עמוק במשחק ונמצאים שם מהיום הראשון. זו הייתה תקופה אחרת שבה כל MMORPG דרש תשלום חודשי. היום יש אלטרנטיבות אחרות ואנשים לא פראיירים.

לא אומר שאין כאלה שרוצים ויכולים לשלם 15 דולר בחודש עבור שירות כזה, אבל עבורי זו הוצאה גבוהה מידי בהתחשב בזה שאני לא משחק רק mmorpgs.

הרי תמיד יש משחקים אחרים טובים שיוצאים. ב15 דולר חודשיים (ונתעלם כרגע מההוצאה הראשונית של 60$) = משחק חדש (AAA) או 3-4 משחקי Indie כל 3 חודשים.

פשוט לא שווה את זה.

פורסם

טוב, נחכה ונראה איך יהיה

למרות שאני מעדיף RPG רגיל למשחק

ולא תשלום חודשי שזה הזוי

פורסם

אני לא אהבתי את GW2 בכלל. לא מצאתי בו שום דבר שימשוך אותי לאורך זמן. גם הרבה שחקנים אומרים שהדבר הכי טוב במשחק הזה הוא היכולת לשחק ולהפסיק מתי שהם רוצים, בלי מחויבות כלשהי - וזה בדיוק מה שאני לא מחפש ב-MMO. מה שאני רוצה מ-MMO זה דווקא את היכולת להתחבר למשחק לאורך זמן, להכיר אנשים חדשים, ולעשות ריידים ופעילויות אחרות כל יום (או פעם בכמה ימים) בגילדה יציבה.

אני לא אומר ש-GW2 הוא משחק רע כשלעצמו, פשוט יש גישות שונות ל-MMO, ואי אפשר להגיד שמשחק תובעני עם תשלום חודשי זה חרא, ומשחקי F2P הם הדרך היחידה. מה גם שקשה מאוד לעצב משחק F2P כך שהוא לא יהפוך למחלבת כספים עם יתרון לא הוגן לאלו שמשלמים.

לכן העניין שלי ב-TES Online עלה פי כמה דווקא כשהודיעו שהוא כן ידרוש תשלום חודשי.

פורסם

פשוט יש גישות שונות ל-MMO, ואי אפשר להגיד שמשחק תובעני עם תשלום חודשי זה חרא, ומשחקי F2P הם הדרך היחידה. מה גם שקשה מאוד לעצב משחק F2P כך שהוא לא יהפוך למחלבת כספים עם יתרון לא הוגן לאלו שמשלמים.

בדיוק הנקודה, יש גישות שונות לMMOs ולא אמרתי שכל המשחקים האלה חרא.

אני בדיוק ההפך ממך. אין לי זמן להשקיע בריידים, קלאנים וכו. יש הרבה משחקים מעניינים שיוצאים ולהתקבע על משחק אחד זה לא בשבילי. מי שמחפש את ההשקעה וההתחייבות כנראה שיהנה.

that said, בוא נהייה קצת ריאליסטים. כמה משחקים בתשלום חודשי אתה מכיר ששרדו? חוץ מWoW, יש את EVE ועכשיו FFIX החדש. זהו.

כל שאר הגדולים עברו לאיזשהו מודל F2P. כנראה שהסיבה לכך זה שהמודל החודשי כבר לא ממש רווחי. הם בונים על זה שלelder scrolls יש קהל מעריצים מספיק גדול שיהיה מוכן לשלם את הסכומים האלה אבל אני סקפטי שזה המצב. היה אותו הדבר עם SWTOR וכולם נטשו אחרי חצי שנה.

פורסם

50% ממה שהחזיק אותי ב-WoW כ"כ הרבה שנים זה הסיפור של העולם הזה, שגדלתי עליו דרך WC3 (המשחק עם הסיפור הכי אהוב עלי, למרות שאף פעם לא סיימתי אותו בלי צ'יטים כי אני לא אוהב אסטרטגיה). במיוחד בשרתי Role Play החוויה מדהימה.

50% הנותרים הם הליטוש והמשחקיות, שלמרות שאין בה משהו מיוחד אם מפרקים אותה לגורמים, ביחד איכשהו בליזארד מצאו נוסחת זהב שלא פגשתי בשום משחק אחר. לראות את הדמות שלך נהפכת מדמות חלשה ברמה 1 שכל יצור ברמה 20 הורג אותה במכה (אני זוכר את עצמי רץ לאזורים לרמות גבוהות כדי לקנות Recipes נדירים ולמכור אותם ב-Auction House), עד שבהדרגה היא מקבלת גלימה, מגני כתפיים וקסדה, חפצים יותר ויותר מאיימים, הולכת לאיזורים יותר ויותר מסוכנים, עד שהיא מוכנה להילחם ביצורים החזקים ביותר שקיימים בעולם.

מה שאני מנסה להגיד הוא שאני לא מכיר משחקים אחרים עם משחקיות מהנה כל כך, ועם תחושת ההישג שחווים אחרי שמקבלים חפץ נדיר במיוחד. ניסיתי כמה משחקים אחרים והם פשוט לא זה. אם TES Online יעלה על נוסחת זהב חדשה, אז 60 שקלים בחודש יהיו כלום לעומת כל שעות ההנאה שהמשחק הזה יספק. את 50% הראשונים שדיברתי עליהם כבר יש לו בזכות סדרת Elder Scrolls.

אם אין לו את זה, אז לצערי הוא יגלוש לאט לאט לאבדון, כמו כל שאר המשחקים שניסו להתחרות ב-WoW ולא הצליחו להציע משהו ייחודי, בין אם הם היו F2P ובין אם לא. לצערי אפילו WoW התחיל לאבד כיוון מאז Cata, ורואים את הצניחה הדרסטית במס' המנויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים