פורסם 2002 במרץ 1923 שנים טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרות המינימאליות (מוזר, אני בטוח שאפשר איך שהוא לשלוט בזה )... חוץ מאלו יש גם את ה CREATIVE INSPIRE 5.1 5300... שיחסית למחירם הם נראים בכלל לא רעים אבל עליהם אני בכלל לא יודע כלום... רק שזה 5.1 וזה נתמך... מה אתם אומרים? מה מהשניים עדיף? או אולי משהו אחר שיותר טוב (שיש בארץ, כמובן)... במחיר של עד 1500, 1700 שקל... בתודה מראש,
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים לי יש את אותו הכרטיס קול ואני הלכתי עלה-CREATIVE (אתה לא תתצער) כי הכרטיס בה עם תוכנה אשר מסבירה איך לעבוד עם המקולים של 5.1 ולא 4.1וחוץ מזה הם מצויינים
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים לי יש את אותו הכרטיס קול ואני הלכתי עלה-CREATIVE (אתה לא תתצער) כי הכרטיס בה עם תוכנה אשר מסבירה איך לעבוד עם המקולים של 5.1 ולא 4.1וחוץ מזה הם מצוייניםלא יכולת למצוא סיבות "פחות" טובות?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר נוו יש עוד הצעות? לפי מה שהבנתי וגם ממה ששמעתי בחנות, ה ATP4/5 היא מערכת מצויינת.. אבל לא הבנתי בדיוק, האם היא 4.1 הוא 5.1 עם סנטר מדומה? וחלק אמרו לי לא לקחת CREATIVE... כי הסאונד שלהם מתעוות בעוצמות גבוהות, בניגוד לאלה של ALTEC LANSING... מישהו יודע משהו על זה?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים האלטק הם 4.1 בלבד!... שום דבר מדומה .. אל תתבלבל עם הADA880/5/90 אשר מצוידים במפענח AC3 ויוצרים את הערוץ ה5 לרמקול סנטר ע"י הדמייה...וזה נכון הקריאטיב.. פשוט מתעוותים בעוצמות גבוהות.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים המפענח יתר לך כאשר תראה סרטים שתומכים בפורמט זה...לא בדיוק עזר למשחקים... סתם משהו שמכניסים למפרט שיהיה הרבה דברים....
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אוקיי... מה זה בדיוק המפענח AC3 הזה? והאם יש אותו גם ב ATP4?גררררררררררררררררררררררר.....
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר שאלתי גם האם יש ל ATP4 מפענח AC3? ואנשים בבקשה תעזרו לי!! איזה רמקולים לקנות??? אני ממש מתלבט בין ה ATP4 ל ADA880... והמטרה העיקריצ שלי זה משחקים, לכן אני מניח שתגידו שעדיף ATP4... אבל מה הקטע? אין משחקים שתומכים ב5.1? רק 4.1 הם תומכים? לא ממש הגיוני... בבקשה מישהו יכול להרחיב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.