עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך - איכות, מחיר, ותאימות למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב.

המחשב שלי:

1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz

2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ

3. intel hd graphics 2000

4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב)

5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי).

6. windows 7 64 bit

השאלות שלי הם:

1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קראתי על כרטיסי המסך הבאים רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי עליהם.

Sapphire דגם AMD Radeon HD 6670 1GB DDR3

Gigabyte NVIDIA GeForce GT 440 1GB GDDR3

2. האם אני חייב להחליף את ספק הכוח? או שיש אפשרות לכרטיס מסך שעומד בדרישות ואני לא אהיה חייב להחליף ספק כוח. (העדיפות היא לא להחליף ספק כוח כמובן).

3. המלצה לחנות זולה ואמינה שבה אני אוכל לקנות את כרטיס המסך (ראיתי באייבורי כרטיסי מסך והמחירים שלהם יחסית זולים, רציתי לדעת אולי יש חנות יותר זולה - אפשר גם מקוונת).

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

פורסם

-ספק צריך להחליף(ג'נרי).

בתקציב כזה עדיף לקחת כרטיס יד שניה (5850/6850/460GTX)...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,

מבחינתי יד שנייה זאת לא אופציה, כי העביר לימד אותי שכרטיסי מסך נוטים לעשות בעיות ואני מעדיף לקבל אחריות.

דבר שני, האם גם לכרטיס מסך חלש יחסית כמו ה- Gigabyte AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR3

אני חייב להחליף ספק? קראתי בפוסט אחר כאן בפורום שזה לא מחייב.

ודבר שלישי, אני לא מתכוון לשחק ב - battlefield 3 באיכות ultra או משהו כזה, מספיק לי נמוך - בינוני עם רזולוציה של 1024-768 אבל עם FPS סביר.

האם כל הסיפור הזה יתאפשר לי עם כרטיס המסך הזה?

פורסם
  • מחבר

שלום חברים,

יש פה מישהו שיכול לחוות דעה נוספת? תודה

פורסם

כדי לך להחליף ספק. תוציא עכשיו כסף על ספק חדש, כך לא תצטרך להוציא כסף על עוד רכיבים שהוא ישרוף איתו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש מצב שתיתן לי שם של ספק כוח טוב וזול שיוכל לסחוב את אחד מכרטיסי המסך שציינתי?

תודה

פורסם

מה התקציב שלך לספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים