עבור לתוכן

מדריכים,חומר לימוד,הרצאות בוידאו MCITP

Featured Replies

פורסם

כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator.

כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!!

פורסם

הערונת קטנה - MCITP זו הסמכה מטעם מיקרוסופט שכוללת בתוכה כמה מבחנים, שכבחו"ל כל אחד מהמבחנים האלה זה קורס בפני עצמו.

מי יתן ואנשים יעלו על הפוסט שלי בחיפוש, ויבינו ש:

MCITP זה לא "חומר לימוד" אלה הסמכה שאליה מגיעים לאחר מעבר של 5-6 בחינות, וזה לא נכון לומר "לקבל חומר לימוד על MCITP".

MCITP יכול להיות גם בSQL וגם בSharePoint.

אל תיקח את זה אישי, פשוט כל שבוע כותבים את זה כאן.

אם מדובר בבן-אדם שאין לו רקע כטכנאי והוא לא אוהב את התחום, אני לא ממליץ להתחיל להתעסק בזה, שלא לומר לקחת קורס.

בכל מקרה, תתחיל קצת עם NTFS Security, DNS, File Sharing, מה זה בכלל Active Directory. שלא כמו בקורסים, כדאי שתבין את מודל שבע השכבות (OSI Model) ותבין TCP IP ואיך מחשבים מדברים אחד עם השני בLAN, הפרוטוקולים השונים, וכו'.

מבחינת חומר יש לא מעט:

Windowsitpro.com

http://www.windowsnetworking.com/

www.petri.co.il

וכמובן, www.technet.com

תתחיל בגדול בחומר של הקורס הבא:

http://www.microsoft.com/learning/en/us/Exam.aspx?ID=70-680#tab2 - אנשים בעלי רקע אומרים לדעת לא מעט מהחומר.

תמשיך לחומר של קורס 70-640, ו70-642.

יש גם את trainsignal.com וcbtnuggets.com אם אתה בא לך לראות סרטונים.

תתקין מכונות ווירטואליות ותתעסק בזה, אל תקרא כל היום כי זה לא יעזור. תעבוד עם הכלים במכונות הווירטואליות, ותבין מה אתה עושה. לכל שאלה שעולה לך, לרבי גוגל יש תשובה.

בהצלחה.

נ.ב - צריך ליצור ת'רד אחד ולתמיד לשאלות האלו.

פורסם
  • מחבר

שלום לך.

קודם כל אני יודע מזה MCITP.

לכן רשמתי את המסלול המלאה MCITP Sys admin.

ואני יודע שיש בו כמות מבחנים מסויימת.

התכוונתי לחומר לימוד ששיך בדיוק למסלול הזה לדוגמה סרטוני וידאו של הקורסים ממכללות כמו גון ברייס או מכללת מדיאטק.

ואני לא מתחיל מ אפס,אני טכנאי מחשבים,הנדסאי אלקטרוניקה ומנהל חנות מחשבים כבר שנתיים.

אני מעוניין לחזק את תחום הרשתות,לכן אני מחפש חומר,ובהמשך אני מתכוון לגשת למבחני הסמכה של מיקרוסופט.

כנראה לא הבנת אותי נכון. :nixweiss:

פורסם

שוב, לא התכוונתי אליך ישירות ובטח ובטח שלא לזלזל, פשוט השאלה הזאת נשאלת כל כך הרבה ויש צורך לתת מענה לעניין. לא אכפת לי לכתוב משהו ושישימו את זה בסטיקי.

אני לא מכיר את סרטוני הווידאו של ג'ון ברייס ומדיאטק, אבל בכל העולם משתמשים בCBTNuggets וTrainSignal, ככה שאני ממליץ לגשת אליהם.

עם הסרטונים צריך לשלב גם תרגול מעשי וגם לקרוא הרבה כתבות, בלוגים וכו' בנושא בשביל להבין.

אני ממליץ לך בסך הכל איך ללמוד, ואיך אני למדתי ועדיין לומד.

פורסם

גילוי נאות: נופר מג'ון ברייס

תואר MCSA: Windows Server 2008 – Windows Server 2008 R2 – הינו השלב הראשון לקראת ההסמכה היוקרתית החדשה של מיקרוסופט Private Cloud:MCSE

המקנה עבודה בסביבת הענן הפרטי של מיקרוסופט ,עם דגש על סביבות וירטואליות בעזרת המערכת החדשה System Center 2012 .

כמו כן בקורס נכיר את סביבת VMware וHyper-V שניים ממוצרי הווירטואליזציה הקיימים בשוק, אשר יאפשרו לבוגרי המסלול להשתלב בשוק התשתיות במהירות תוך יתרון משמעותי.

הקורס כולל פרויקט מעשי מתגלגל הנמשך לאורך כל הקורס ומכין לעבודה. פרויקט זה הכולל בניית שרתים ושרתי דואר

ומדמה סביבת עבודה אמתית, בסדר גודל של חברה כמו צ'ק פוינט,

בסיום הקורס יעמדו לרשות התלמיד, שירות ייחודי המסייע במציאת עבודה , ג'ון ברייס ג'וב

אנו מתחייבים,למציאת עבודה לעומדים בדרישות.

אתה מוזמן להירשם לייעוץ והכוונה, ללא תשלום עם יועץ מקצועי שיעזור לך לקבל החלטה

לפרטים נוספים, שרון:03-7100667

פורסם

מדמה את סביבת עבודה בסדר גודל של חברה כמו צ'ק פוינט - :lol: גדול!!

ולמה אתם קוראים להסמכה הזאת תואר? למה אתם אוהבים כל כך לשקר בפנים? לפחות תהיו נאמנים ללקוחות שלכם ואל תשקרו אותם.

וחוץ מיזה, תפסיקו כבר להרשם לאתר כל פעם עם משתמש אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים