עבור לתוכן

צריך המלצה על אוזניות עמידות

Featured Replies

פורסם

היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש.

מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו.

אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ).

השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים.

תודה רבה מראש :)

עריכה:

עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.

פורסם

( יא אללה מסתבר שבגוגל כרום אם לוחצים alt פעם אחת ואז backspace זה עושה one page back ומוחק את כל התגובה!

גוגל יא מאפנים לא חשבתם על אפשרות שבנאדם ניסה להחליף שפה עם מקלדת לא להיט שלא קלטה את ה-shift??????)

כן. לנושא.

sennheiser בדקת? חברה גרמנית מאוד מאוד חזקה בתחום האוזניות, שנים יש לי אוזניות אולפן שלהן בגודל שאתה מחפש והן פשוט מה שנקרא

indestructable זה פשוט מדהים מה שהו עברו.

בשבוע שעבר בטעות דרכתי על הכבל תוך כדי שקמתי מכיסא עם האוזניות עליי. יודע מה קרה? בצד אחד הכבל התנתק. הוא נתיק. זו בננה כזו קטנה. חיברתי חזרה והמשכתי לשמוע כאילו כלום.

פורסם
  • מחבר

אני שומר עליהן טוב מאוד. אם אני לא משתמש בהן אז הן בנרתיק שהגיע איתן או על הצוואר כשהקשת סגורה.

יש משהו שעשוי יותר ממתכת?

מה לגבי הדגם של סוני שהבאתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים