עבור לתוכן

המלצה למדפסת משולבת אלחוטית לשימוש מאוד מאוד קטן

Featured Replies

פורסם

מדובר במדפסת לבית של ההורים שלי

הם ידפיסו/יסרקו/יקבל פקס פעם בחודש במקרה הטוב

בהתאם לכך אני גם רוצה להשקיע , כמובן שעדיין אני לא מעוניין לקנות זבל אלא משהו נורמלי שיעשה את העבודה כמו שצריך

פורסם

המדפסות עם עלות ההדפסה הנמוכות ביותר הן של ברדר, אלחוטית הוא דגם MFC-J430

אבל שני דברים.

בכל מדפסת הזרקת דיו אם לא משתמשים יותר משבועיים שלושה, יש סיכוי שיתייבש, בעיקר עם יש מכלים בנפרד (של כל החברות).

למה אלחוטית אם לא משתמשים הרבה? תמיד אפשר לחבר את המדפסת למחשב נייח ולשתף אותה. כל עוד המחשב פועל כל מחשב ברשת יוכל להדפיס.

פורסם
  • מחבר

אלחוטית כי זה ההורים שלי שמתמשים בלפטופ בסלון והמדפסת תהיה הרחק במקום אחר והם לא יתחילו לבוא ולהתחיל לחבר דברים..

פורסם

במקרה הזה אז כמו שנתתי לך את הדגם של ברדר 430 ממקודם, אבל אנחנו ממליצים לשים איזו מדבקה קטנה וצבעונית על המכסה הלבן מבפנים ופשוט לבוא וללחוץ פעם בשבועיים על צילום צבע רק בשביל שהדיו לא יתייבש בצינורות של המדפסת.

האופציה השנייה היא לייזר שחור לבן אבל אז מכשיר עם רשת יתחיל מסביבות 900 ש"ח

בלייזר אין סכנת התייבשות והטונרים יותר גדולים.

הנה קישורים למדפסות שאליהן אני מתכוון:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812273

פורסם
  • מחבר

פשש 420 שקל

הייתי בטוח שיש הרבה יותר זולות שיעשו את העבודה

פורסם

לא אלחוטית עם פקס, וגם עלות ההדפסה באחרות יהיה גבוהה בטירוף (הדיו יעלה יותר מהמדפסת בהרבה)

פורסם

עלות הדיו.

ב HP עולה לך ראש דיו חליפי שחור בסביבות 100 ש"ח

בברדר בסביבות 30 ש"ח. מחיר סט של כל הצבעים בערך 100 ש"ח

בברדר בגלל שכל תבע מגיע בנפרד גם כמויות הדיו הרבה יותר גדולות בצבעוני.

פורסם
  • מחבר

אנחנו מדברים על ראש דיו חליפי ב30 שקל כן ?

כמה עולים המקוריים פה ושם ?

פורסם

מקוריים ב HP יש שני גדלים, קטן עולה 80-90 ש"ח והגדול בסביבות 150 ש"ח

בברדר אני לא יודע בדיוק את המחירים אבל זה בסביבות 250-300 ש"ח לסט.

אין צורך במקורי, הוא לא יכול ליצור נזק למדפסת (בניגוד למה שטוענים היבואנים של המדפסות) ויותר זול בצורה משמעותית.

פורסם

ל-shishar יש איזה קטע עם מדפסות ברדר....

פורסם

רק שאלו המדפסות עם עלות ההדפסה הנמוכה ביותר בשוק בין מדפסות הזרקת הדיו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הייתי באותה התלבטות, עבור עצמי ועבור ההורים.

ראשית, בעניין מתכלים חלופיים: אני אישית הרסתי כבר שלוש מדפסות עם דיו או טונר חלופי, ומזה למדתי שדיו חלופי זה הימור, ושרק דיו מקורי מבטיח לך שקט. מוכרי הדיו החלופי מבטיחים אחריות על המדפסת, אבל אתה באמת רוצה להתעסק עם מימוש אחריות ותיקונים ? אני יכול להעיד גם מנסיון אישי שהדיו החלופי התייבש הרבה יותר מהר מדיו מקורי.

דיו מקורי זה עסק יקר בכל המדפסות של המותגים הגדולים, מזה הם בעצם עושים את הכסף הגדול על המדפסות, ולכן הם דוחפים את המדפסות לפעמים במחירים מגוחכים. מדובר על כ-350 ש"ח לסט שלם של דיו שחור + צבעוני במחסניות XL. כאמור, אני כבר הגעתי למסקנה שאין ברירה אלא להתרגל להוציא כזה סכום פעם בכמה חודשים, תלוי בתדירות ההדפסה.

חלק מהמדפסות העכשוויות מגיעות עם מסך מגע. תבדוק עם ההורים שלך האם הם יכולים להתרגל לזה או שהם חייבים כפתורים פיזיים -- זה מאוד חשוב לאנשים מבוגרים. להורים שלי נתתי מדפסת HP J6413, כיום דגם מיושן יחסית, עם כפתורים פיזיים. היא פתרה להם את הצרכים בדיוק: פקס + סורק + אלחוט + רק שתי מחסניות דיו + עובדת כשצריך אותה פעם בשבוע. כמו כן, תבדוק האם המדפסת יכולה לקבל הדפסות מחוץ לבית, למשל דרך מייל או דרך Google Cloud. ההורים יכולים לבקש ממך להדפיס משהו עבורם כשאתה לא אצלם.

לאחי קניתי HP 6500APlus (כן, אני קניין משפחתי) כי היא מתקדמת ועונה על צרכי ההדפסה שלו. לעצמי קניתי השבוע גם כזו אחרי התלבטות מול Brother 825, כי הביקורות אונליין היו יותר לטובת ה-HP מבחינת איכות ההדפסה, וגם כי דיו של HP נפוץ יותר בחנויות הגדולות. אני הולך להדפיס פעם בהרבה זמן, אבל אני מוכן לשלם אקסטרה 300 ש"ח על מדפסת משולבת שאני כבר מכיר ויודע שעושה את העבודה כשצריך אותה, ממילא עלויות הדיו המקורי אח"כ זהות. חבל רק שהיא מכוערת ותופסת המון מקום, וגם רועשת מאוד בזמן ההדפסה והסריקה, זה מגניב את החתול :D .

פעם למדפסות של HP היו הרבה שגעונות, בעיות אמינות ותקיעות נייר, עד למצב שנשבעתי לא לקנות יותר HP. הם כנראה התעשתו בשנים האחרונות וחזרו להוביל את השוק.

פורסם

אין בעיה עם דיו חלופי. לי היתה אפסון שעבדה רק עם חלופי (חוץ מהמחסניות שהיו בהתחלה) ועכשיו אני עם קנון עם מחסניות מתמלאות (את המחסניות קניתי באיביי).

דיו חלופי לHP אפשר להשיג את הXL ב70 (שמספיק ל700 הדפסות):

http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1382

זו החנות ממנה אני קונה. (אולי אפשר להשיג בפחות, תגגל ותמצא).

ואילו בברדר המחסניות מספיקות ל300 או 600 (תלוי אם זה המיכל הסטנדרטי או הגדול) דפים.

ל-shishar יש איזה קטע עם מדפסות ברדר....

ברור שיש. הם מוכרים אותן (ועליהן כנראה הרווח הכי גדול).

פורסם

לי יש את הHP 4500 והיא עושה לי רק צרות, המזין דפים לוקח את הדפים ממש מהר ואז אם המשקל שלהם סטנדרטי (מה שיש ברוב החנויות) היא מקמטת אותם והם נתקעים. אז צריך לקנות דפים עבים יותר = יקרים יותר.

ששמתי בעבר דיו חליפי ( אחד מהתחליפים היותר יקרים ) המספדת זיהתה שהוא לא מקורי ולא נתנה להדפיס בכלל אפילו שהראש השני היה מקורי.

המקורי היה שחור והיא לא נתנה להדפיס בשחור בלבד.

המספדת עצמה בכלל לא עמידה.. נראה שלקחו את כל החלקים מביצת הפתעה של קינדר (ואני לא ציני..)

בעבר היו לי מספר מדפות של HP אך בניגוד לזו הם היו עם איכות הרכבה וחומרים הרבה הרבה הרבה יותר טובה..

אבל זה מקרה פרטי שלי, ממליץ לקרוא חוות דעת ברשת..

יש לי מדפסת נוספת של בראדר הדגם הכי פשוט ואני קונה מחסנית דיו חליפי ב 21 שח ואת המחסנית השניה בחצי מחיר כלומר את כל הארבעה ב 63 ש"ח. ואיכות ההדפסה זהה. (אני מדפיס רק טקסט)

לא קרה שהתייבש לי הדיו פשוט צריך לזכור להשאיר תמיד את המספדת מחוברת לשקע החשמל והיא עושה ניקוי אוטומטי בפעם בכמה זמן.

אני מדפיס בערך 100 דפים בשבוע (צבעוני ושחור) אני מחליף רביעייה בערך בפעם ב 4 חודשים.

אבל חסרון מעצבן של הבראדר (זו שיש לי -DCP135C ונראה לי כל אלה שמזין הדפים שלהם הוא מגירה סגורה) הוא שאין תמיכה בדרייבר להדפסה דו-צדדית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים