פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים Dishonored Official Soundtrack - The Drunken Whaler [Original Studio Version--13.09.2012--COPILOT] What will we do with a drunken whaler? x3 early in the morning Weigh heigh and up she rises x3 early in the morning Stuff him in a sack and throw him over x3 early in the morning Feed him to the hungry rats for dinner x3 early in the morning Weigh heigh and up she rises x3 early in the morning shoot him through the heart with a loaded pistol x3 early in the morning Slice his throat with a rusty cleaver x3 early in the morning Weigh heigh and up she rises x3 early in the morning
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים הגרפיקה של המשחק לא משהו בכלל. סגנון של HL2 , אולי אפילו פחות. במפרט שלי (צד ימין) עם 1920x1080 אני מקבל 70 FPS על מקסימום כולל MAX AA.אחרי שראיתי את כל הציונים שנתנו לו ברשת זה אומר שהמשחקיות ממש אבל ממש איכותית כי בטוח שאת הציונים האלה הוא לא קיבל על גרפיקה.
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר המשחק ציורי יחסית ופחות ריאליסטי מבחינת גרפיקה, הוא נראה יותר כמו ציור (יפה) ולא משהו פוטו-ריאליסטי במיוחד.המשחקיות זה בהחלט העיקר פה.
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים מעוניין לקנות את המשחק בהורדה דיגיטלית אחרי כל הביקורות הטובות. אבל לא מוכן להתעסק עם STEAM. למה? כי ככה יש מקום אחר שאפשר לרכוש כהורדה דיגיטלית? וואללה לא מצאתי :-\
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים אני שוקל לקנות את המשחק, יש עוד אנשים שמשחקים שיכולים לומר איך המשחק רץ ביחס למפרט שלהם?
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים המשחק ציורי יחסית ופחות ריאליסטי מבחינת גרפיקה, הוא נראה יותר כמו ציור (יפה) ולא משהו פוטו-ריאליסטי במיוחד.המשחקיות זה בהחלט העיקר פה.אולי הוא יותר ציורי ,אבל עדיין היו יכולים לשפר משמעותית את הטקסטורות של המשחק לפחות שיהיו איכותיים יותר ולא כאילו דחסו אותן עד שלא נשאר מה לדחוס .. אבל אחרי ששיחקתי במשחק וסיימתי אותו ,אני חייב להגיד שאם לא מתייחסים לגראפיקה הלא מדהימה העלילה והמשחקיות של המשחק בהחלט מצויינים ,אישית כשראיתי את הטריילר ממש לא הבנתי על מה כל המהומה ,אבל בהחלט שמח להגיד שטעיתי והמשחק מצויין .
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים אוי ואבוי ..שיחקתי עכשיו איזה שלוש שעות הגעתי עד לפאב פגשתי את כל האנשים עברתי את השלב של החלוםכבר קניתי שלושה כוחות ובדיוק באתי לצאת לדרך אבל טיפסתי לאיזה מקום גבוה וניסיתי לקפוץ למטה ולעשות BLINK בול לפני הנחיתה כי חשבתי שאני לא ימות ככה אבל מתתי!!! ועכשיו זה טען לי את המשחק שאני בתא של הכלא....................................יאווווו הפרצוף שלי נפל מה זה המשחק הזה אין אוטוסייב אחד עד לנקודה כל כך מרוחקת????????? זה שעתיים פלוס משחק מה אני יעשה :\אולי יש למישהו SAVE בדיוק מהפאב אחרי החלום אין לי כח לזה שוב אפילו שהמשחק טוב
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים אתה יכול לשמור את המשחק - אל תסתמך על AUTO SAVE אם אתה רוצה - יש SAVES ברשת... פשוט תגגל אבל חבלמשחק מדהים - בהחלט יורש ראוי ל THIEF האגדי ונראה שהם לא פספסו כלום
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים הסתדרתי בסוף פשוט עזרתי כוח ושיחקתי שוב הפעם בסטייל זריז דווקא לא לקח הרבה זמן עשיתי SKIP לסרטוניםיש הרבה אלמנטים דומים לסקיירים רואים שאותה מפתחת מאחורי למשחק
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים אבל זה לא אותה מפתחת... Arkane Studios פיתחו את המשחק, בת'סדה היא רק המפיצה. אבל כן המשחק בהחלט מהנה למדי. לא יצא לי לשחק יותר מידי, אבל בינתיים הוא ממש כיף. לא ממש מתאים לסגנון המשחק שלי, אבל אני משתדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.