עבור לתוכן

כיצד אפשר לאתר מיקום ע"פ כתובת IP

Featured Replies

פורסם

אני מכיר שני דרכים, צו בית משפט שמורה לספק האינטרנט לגלות את הכתובת, וידיד שעובד בחברה של הספק, שמגלה באופן לא חוקי את הכתובת.

יש דרכים חוץ מזה? יש דרך לפרוץ למחשב דרך כתובת IP, במקרה שמדובר בנוכל שמזיק לך?

תראו למשל את הסרט הזה:

פריצה למחשב דרך דוס ברשת

כשניסיתי לעשות את זה, הוא כתב לי משהו כמו "הזמן נגמר".

בפורום אחר כאן מישהו המליץ על פקודת דוס שמראה את המסלול ביני לבין ספק האינטרנט שלו, ואכן גיליתי את ספק האינטרנט שלו בשיטה זו, אבל לא יותר מכך.

יש למישהו הצעה?

פורסם

ידידי,

לעלות על IP לא אפשרי חוץ מלקבל צו מבית משפט שהספקית תגיד לך איפה הוא גר, את הספקית ניתן לאתר על ידי אתר WHOIS רגיל.

או בדרך לא חוקית זה ידידה שעובדת אצל הספק ואז היא עוברת על החוק.

תבין אותי שאין לי כוח לראות את הסרטון באחת וחצי לפנות בוקר אבל הוא משתמש לעדתי בNETBIOS כדי להתחבר להתקנים המשותפים של המחשב.

בדר"כ זה חסום אצל רוב המחשבים בWIN7 כי צריך שם וסיסמא, בWIN XP לא חייב אבל הראוטר חוסם פורטים. בכל מקרה אם תמצא מחשב שפועל על WIN XP עם שיתופים פתוחים ושיש לו מודם ככה שפורט פתוח אולי תוכל לגעת בשיתופים. כמובן שיש דרך גם לעבור את ההגנה של הראוטר דרך VPN אז אתה גם תוכל אם יש WINXP להשתמש בשיתופים אבל אם זה WIN7 תזכור שצריך שם וסיסמא אז אין ממש דרך לעקוף את זה.

בכל מקרה זה רק השיתופים של ווינדוס, צריך לבדוק פורטים פתוחים אצל IP מסויים ואז לבדוק מה עומד מאוחרי הפורטים ולבדוק אם יש פירצות שם.

לילה טוב :)

פורסם

הסרט בסה"כ מראה שיתוף קבצים על רשת מקומית, לא יותר מזה.

"וירוזים" :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים