עבור לתוכן

צריך את דעתכם בעניין כרטיס רשת אלחוטי USB קטן

Featured Replies

פורסם

ברצוני להוציא את המחשב(נייח) מהחדר שלי , לחדר שממולי ובו הוא ימוקם.

בגלל שאין בחדר המיועד שקע של בזק - התכנון הוא להשאיר את המודם\ראוטר של בזק של NETGEAR בחדר הנוכחי, ופשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי בצורת USB קטן ולחברו למחשב.

המרחק בין הראוטר למחשב במקומו החדש יהיה בערך 9-10 מטרים סה"כ.

חשבתי על הדגם הבא של EDIMAX :

Edimax EW-7811UN Wireless nLITE Nano-Size USB Adapter 150Mbps

sm11604.jpg

האם זהו הפתרון האידיאלי בשבילי במקרה הזה?

למרות המרחק הקטן, אולי כדאי ללכת על : Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbp

sm10580.jpg

אשמח לדעת .

הראשון עולה 60 ש"ח, והשני עולה 88 ש"ח.

ההבדל ב28 ש"ח - יעשה הבדל כלשהו באמת?

תודה מראש :yelclap:

פורסם

משני אלה הייתי הולך על השני. באופן יותר כללי, הייתי הולך על משהו אחר (שים לב, שניהם במהירות נמוכה מהתקן N המלא).

יש אצלי אחד כזה, הקליטה שלו טובה יחסית לכרטיס USB (קולט למרות שהראוטר אחרי מסדרון של בטון והדלת סגורה).

אם אתה רוצה להבטיח שתהיה לך קליטה כמה שיותר טובה, אז הנה קצת משונה, אבל מדובר במקלט טוב.

פורסם
  • מחבר

משני אלה הייתי הולך על השני. באופן יותר כללי, הייתי הולך על משהו אחר (שים לב, שניהם במהירות נמוכה מהתקן N המלא).

יש אצלי אחד כזה, הקליטה שלו טובה יחסית לכרטיס USB (קולט למרות שהראוטר אחרי מסדרון של בטון והדלת סגורה).

אם אתה רוצה להבטיח שתהיה לך קליטה כמה שיותר טובה, אז הנה קצת משונה, אבל מדובר במקלט טוב.

הדבר היחיד שחשוב לי מבחינת התקשורת הוא מהירות ההורדה .

האם אני באמת ארגיש הבדל בין 2 המקלטים שאני הבאתי לבין מה שאתה הבאת?

ד"א - למחשב נייח כרטיס PCI לא נחשב לאיכותי יותר על פני USB?

אתה ממליץ מבין ארבעת הדגמים שהוצגו פה לקחת את זה של TPLINK עם 2 האנטנות?

פורסם

גם אני ממליצה על ה- TL-WN822N של TP-LINK, ראיתי אותו בפעולה והתנסיתי בו, לדעתי הוא מצויין.

אם אתה בוחר בכרטיס רשת USB - תחבר אותו לכניסת USB פנוייה בלוח מאחור - ולא ב-USB של המארז.

פורסם

אתה צריך להבין 2 דברים.

1. יש כמה סוגי תקנים ל-N, יש של 150Mbit ויש עד 300Mbit(יש אפילו עוד), ההבדל כמובן בתעבורה (300Mbit יתן לך בפועל כ-12MB לשניה, השני פחות).

2. מספר האנטנות מרמז על איכות הקליטה. 2 אנטנות משפר את איכות הקליטה פלאים.

(אל תתפוס אותי במילה, אבל זה לא רק כיסוי, זה מאפשר את המהירות של 300Mbit, אני עייף מכדי לוודא בגוגל, השעה 1 בלילה... :smile1: ).

פורסם

גם אני ממליץ על

TL-WN822N, תומך בתקן N, ויש לו מהירות 300MBS שהוא יאפשר לך לגלוש במהירות עד 12MBPS שזה מאוד נחמד לכרטיס במאה שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים