פורסם 2012 ביוני 613 שנים מחבר הפירוק נעשה... הגעתי עד החלק האחרון של הפירנט, אבל לא הצלחתי להרים אותו כדי להגיע למנוע של הזום. יש שמע מלא פרינטים גמישים שמחוברים בקונטקרים ממש קטנים שאני מפחד לתלוש\להרוס.האם שווה לקחת לתיקון?
פורסם 2012 ביוני 713 שנים אתה לא צריך להגיע למנוע של הזום.מה שאתה צריך זה את לוח כניסת החשמל למייצבים. בד"כ הוא מחובר ישירות לסוללה ולכניסת החשמל. אם תצלם אותו, אולי נוכל לעזור.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר התמונות צלמו ממצלמת פלאפון.. לא משהו איכותי בכלל... מקווה שתצליחו לראות.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים טוב, זה לא ממש עוזר למשהו.גם עם מצלמה של פלאפון אפשר להגיע לתוצאות, אם תשים תאורה חזקה, או בחוץ בשמש, ותנסה להגיע לפוקוס.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים ץתצלם בצורה ברורה יותר באיזור של תקע כניסת המתח, כך שכל החלק של המעגל שם ייכנס לתמונה + שניתן לראות איפה ההלחמות של התקע עצמו
פורסם 2012 ביוני 813 שנים לא מספיק. תן תמונה של הלוח הזה (עם הכפתורים)http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=534251.0;attach=143623;imageמהצד השני.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר אז זהו שאין לי אפשרות להכניס במרווח הקטן הזה מצלמה... אני חייב לפרק את הפרינט אבל לא מצליח להוציא את החוט (פרינט גמיש) מהמחבר.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר איזה איזור?מאחורי הכפתורים בדיוק? או בצד של הלחמה של המחבר חשמל (JACK)?
פורסם 2012 ביוני 813 שנים אמור להיות באיזור של כניסת המתח מהתקע ומהסוללה, כנראה לייד כמה דיודות וקבלים
פורסם 2012 ביוני 813 שנים אז זהו שאין לי אפשרות להכניס במרווח הקטן הזה מצלמה... אני חייב לפרק את הפרינט אבל לא מצליח להוציא את החוט (פרינט גמיש) מהמחבר.אתה בכל מקרה חייב לפרק אותו כדי לבדוק כמה בדיקות. החיבור של הפלאט-כבל ללוח מתפרק. יש בו חלק שאתה מזיז והוא יוצא. תזכרו כמובן את הכיוון, ותסמן אותו.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר אין הוא לא רוצה לצאת...יש שם פטנט שאני לא מכיר...הפרינט צריך לצאת עם המחבר או שלבד (כמו בחלק מהמקומות האחרים במצלמה)?אני אשמח אם תוכל לקשר אותי עם תמונה או כל דבר אחר שיעזור (מפחד להרוס את המחבר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.