פורסם 2012 ביוני 113 שנים שלום רב,לפני כשבוע המצלמה פשוט לא נדלקת. היא לא קיבלה מכה ו\או נפלה שמורה טיפ טופ.מדובר על המצלמה הזאת - http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/konica/minolta-dimage-z6/konica-minolta-dimage-z6-review.html#b כשניסתי לפתוח אותה עם הברגים הנראים לעיין, היא לא נותנת לפתוח אותה. כך שאייני יודע אם החומרה בפנים תקינה.האם יש איזה שהאם תקלות עם המצלמה הזאת? (משהו שמכיר אותה? - היא נמצאת ברשותי כבר כמה שנים..)(אם זה לא הפורום המתאים, אני אשמח אם תעבירו).תודה!
פורסם 2012 ביוני 213 שנים בדקת האם המוליכים של הבטריות במצלמה נקיות? יכול להיות שיש שכבה לא מוליכה שם.
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר אין לי אפשרות לפתוח אותה (להגיע לחומרה בפנים). לכל מה שהצלחתי להגיע (גלוי ופתיחת כמה ברגים כמו בבטריה) נראה לי תקין וללא נזק אפשרי (בעין כמובן).
פורסם 2012 ביוני 213 שנים תבדוק ב manual או תחפש את הספק המתאים (לפי הדגם של המצלמה) באינטרנט ותמצא איזה מתח וזרםחוצמזה בדיי הרבה מצלות בחיבור הפין הוא - והמגע החיצוני הוא + (הפוך מחיבור רגיל) אז תוודא מה הכיוון הנכון
פורסם 2012 ביוני 213 שנים אז תנסה להפעיל.... אני מניח ששנאי קיר מיוצב של 700-800mA אמור להספיק לפחות לצורך הבדיקה
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר יש לך המלצה לאחד כזה?יש לי שנאי קיר למתח נמוך יותר או גבוה יותר.. (שניסתי רק לחבר, המחבר לא מתאים יש לה כינסה קטנה יותר).
פורסם 2012 ביוני 213 שנים אם יש לך 5V יש סיכוי שיעבוד. יותר מתח אל תשיםברוב ה "שנאי קיר" (כאלה שיש להם "+" של חיבורים שונים ביציאה) יש 6V. תשתמש רק אם שנאי מיוצב (שכתוב שהוא stabilized - יש בתוכו LM317) כי הפשוטים יכולים לתת גם 14V כשהמתח שבחרת הוא 6
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר הבעיה שזה לא נכנס... המחבר (הקונקטר) לא אותו אחד...עריכה:ניסתי לחבר שנאי 4.5V 600mA. המצלמה לא מגיבה... כלום
פורסם 2012 ביוני 613 שנים מנסיוני עם מצלמות, זה בין הדברים העדינים ביותר. אם יש לך נסיון בפתיחת דברים עדינים, הדבר הבסיסי זה לנסות להגיע לפיוז שלה, כי לעיתים קרובות במצלמות הוא נשרף בגלל זרם גבוה ממנוע הזום או רכיב אחר.
פורסם 2012 ביוני 613 שנים מחבר אני משתמש איתה רק עם סוללות. יכול לקרות מצב של זרם גבוה מהסוללות?לגבי הפתיחה, האם יש איזה שהם טריקים? איפה אני צריך להיזהר בחוזק שאני מפעיל כדי לפתוח אותה?תודה!
פורסם 2012 ביוני 613 שנים לא הסוללות גורמות לזרם גבוה, אלא הצרכן במצלמה.לגבי פתיחה, אין טריקים. רק צריך לדעת את סדר החלקים.
פורסם 2012 ביוני 613 שנים תצלם (אם מצלמה אחרת......) את השלבים של הפתיחה וכך תוכל להחזיר. ותיזהר שלא יעופו חלקים קטנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.