פורסם 2012 ביוני 113 שנים כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה...תודה
פורסם 2012 ביוני 113 שנים כמו שקרה עם ווינדווס 7 אני מעריך שיהיה גם כאן. כשפורסם תאריך ההשקה של ווינדווס 7, יצרניות המחשבים הניידים חששו שהמכירותשל מחשבים ניידים שבאים עם רישיון לויסטה יפגעו ולכן הם הגיעו להסכם עם מייקרוסופט.בנתיים לא שמעתי על כך דבר אבל סביר שזה יקרה.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים גם בארץ זה יהיה, אני עדיין לא יודע בדיוק איך זה יהיה אבל בוודאות זה יהיה היום קיבלנו מייל על זה בעבודה (אני עובד ברשת באג), אני ידע יותר פרטים שבוע הבא.ממה שאני זוכר שרשום שם הוא שמתאריך מסויים (שאותו אני לא זוכר) כל מי שיקנה מחשב עם WIN7 יהיה זכאי לשדרוג ל-8 PRO ב-15$ איך זה בדיוק יתבצע אני לא יודע.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים מה שמצחיק (ומרגיז) כאן בארץ: בפעם הקודמת במעבר בין ווינדווס ויסטה ל-7, בארץ היצרניות היו מחייבים רק דמי משלוח. דל בארץ גבתה 40 ש"ח משלוח כאשר דל בארה"ב שלחה חינם. אני קניתי לפטופ מארה"ב וביקשתי מדל ארה"ב לשלוח לי את הווינדווס לארץ. נחשו כמה זה עלה לי? כלום. משלוח מארה"ב לארץ עלה פחות מאשר משלוח בתוך הארץ
פורסם 2012 ביוני 113 שנים מחבר התאריך הספציפי הוא שני ליוני (מחר), אבל הכיתוב גם מאד ספציפי לגבי קניית מחשב חדש בחנות מיקרוסופט. טוב, נתעניין בחנויות המחשבים בשבוע הבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.