עבור לתוכן

דרוש המלצה לקירור פסיבי למעבד i3. ליצור מפרט הכי שקט שיש. כנל מאוורר מארז שקט,

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לסדר מפרט הכי שקט שיש, המחשב הוא לשימוש ביתי של הרבה גלישה ומוזיקה, אין פה שום גיימינג,

עכשיו, הוצע לי בעיקר מעבד I3 , הבנתי שהוא לא חייב במאוורר שישב עליו, ושניתן לשים לו קירור פסיבי של רק צלעות? אשמח ללינק/דוגמאות לקירור פסיבי כזה,

כי בחנויות לא טרחו בשיט להגיד לי בכלל שיש קירור פסיבי ובאתי הביתה עם מאוורר שזימזם לי. והוא נחשב לאיכותי לטענתם. אז אני לא רוצה שוב שמשהו יזמזם לי,

אני כבר מעדיף קירור פסיבי אם אפשר להמנע ממאוורר. ללא שיהיה נזק למעבד

כנל הוצע לי לשים מאוורר 15 או 20 ממ למארז , אני רוצה המלצה לשמות מאווררים שידועים כהכי שקטים.

תודה

פורסם

אל תהייה מאלו שפותחים נושא על כל רכיב בנפרד. תפתח נושא בפורום מפרטים ושם תרכז את כל הבקשות שלך, רק אל תשכח לענות על השאלון.

פורסם
  • מחבר

אל תהייה מאלו שפותחים נושא על כל רכיב בנפרד. תפתח נושא בפורום מפרטים ושם תרכז את כל הבקשות שלך, רק אל תשכח לענות על השאלון.

אני לא יודע מי זה "אלו". הרגע הגעתי לכאן. וכששאלתי על כמה דברים, אמרו לי בפירוש לשאול כל דבר בתרד הנכון.. או משהו כזה.. כך עשיתי

פורסם

פותח התרד מה שהוא הציע זה לפני שאתה בכלל רוכש מפרט מסוים תתיעץ בפורום מפרטים שלנו :xyxthumbs:

לגבי השאלה שלך, בגדול קירורים פאסיבים זה די נחלת העבר, שכן היום יש קירורים שמגיעים עם מאוורר בסל"ד מעוד נמוך עד לא מורגש, במידה ואתה ממש קיצוני תמיד אפשר להסיר את המאוורר במידה והמארז וכו מאווררים כמו שצריך.

מה שכן לא ציינת את התקציב שלך לקירור ומה שאר המפרט ?

פורסם
  • מחבר

פותח התרד מה שהוא הציע זה לפני שאתה בכלל רוכש מפרט מסוים תתיעץ בפורום מפרטים שלנו :xyxthumbs:

לגבי השאלה שלך, בגדול קירורים פאסיבים זה די נחלת העבר, שכן היום יש קירורים שמגיעים עם מאוורר בסל"ד מעוד נמוך עד לא מורגש, במידה ואתה ממש קיצוני תמיד אפשר להסיר את המאוורר במידה והמארז וכו מאווררים כמו שצריך.

מה שכן לא ציינת את התקציב שלך לקירור ומה שאר המפרט ?

סליחה על הבלאגן ..., הנה קישור לפורום הנכון עם כל הפירוט.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=534174.0

פורסם

יש שמה המלצות ל-3 מפרטים איזה בדיוק שלך ?

פורסם
  • מחבר

יש שמה המלצות ל-3 מפרטים איזה בדיוק שלך ?

בדף הראשון, בהודעה שלי שמתחילה ב.."נזרקתי לכאן מפורום מעבדים.."

פורסם

אוקי ומה רע בALPINE שהציעו לך במפרט ? אתה מחפש משהו יותר טוב ? ביותר תקציב ?

פורסם
  • מחבר

אין רע, עוד לא ניסיתי. אני בשלב הבירורים. לאחר שנכוויתי מחלקים דפוקים בחנות. אז עדיף לברר חלופות לפני שקונים עוד.

פורסם

"חלקים דפוקים"? מה זה בדיוק ? אם חלק כלשהו לא תקין אז פשוט מחליפים לאותו חלק תקין !

אם אין בחנות את החלק זה כבר משהו אחר, בגדול בסדרתה ALPINE יש המון דגמים כל אחד מהם יהיה מתאים לך, אל תשכח שקירור תמיד אפשרי להחליף, במיוחד שהמחיר של הקירור ההתחלתי הוא כמו קירור סטוק אבל שקט וטוב יותר ממנו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים