פורסם 2012 במאי 3113 שנים דגש על שקט. וכמובן איכותיים בלבד לא חארטה שיוציא לי זמזומים, עם אחריות כמה שיותר ארוכה. שזה בעצם אומר הכל על החברה ששחררה אותו . כמה וואט רצוי לשימוש ביתי של הרבה גלישה , שמיעת מוזיקה, צפית סרטונים, לרוב שלושתם יחדיו..
פורסם 2012 במאי 3113 שנים מה התקציב?זו ההמלצה שלי באופן כללי:http://www.tms.co.il/product/5117 ספק לא מתאימים לפי שימושים אלא לפי החומרה, אז תעלה את המפרט לכאן.
פורסם 2012 במאי 3113 שנים אתה ממליץ לו על ספק ואתה לא יודע מה המפרט של המחשב שלו... מי אמר שהספק יחזיק.
פורסם 2012 במאי 3113 שנים קראת את העריכה שלי? שורה תחתונה. עריכה: עוד ערכתי את זה 2 דקות לפני שהגבת, אז היה לך זמן לקרוא.
פורסם 2012 במאי 3113 שנים ראיתי. אבל עדיין זה לא קשור. מי אמר שהוא הבין שזה לפי המפרט שלו? אבל חדל קשקשת ברשת.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים מחבר סליחה אם בלבלתי מישהו אני חדש פה.אמרו לי לרכז הכל בפורום מפרטים לגבי כל השאלות האלה , הנה קישור לפורום מפרטים ולמפרט שהוצע לי: (ההודעה שלי למטה ביניהם..)http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=534174.0
פורסם 2012 ביוני 113 שנים למחשב ללא כרטיס מסך גם 300 מספיק. אתה יכול לקחת יותר - ההבדל הוא שהספק יקח קצת יותר חשמל ויכול להיות פחות שקט (לא משמעותית), לא תהיה בעיה אחרתאבל רמת השקט תלויה בספק הספציפי ולא בהספק שלו
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר למחשב ללא כרטיס מסך גם 300 מספיק. אתה יכול לקחת יותר - ההבדל הוא שהספק יקח קצת יותר חשמל ויכול להיות פחות שקט (לא משמעותית), לא תהיה בעיה אחרתאבל רמת השקט תלויה בספק הספציפי ולא בהספק שלותוכל לתת דוגמאות לספקים איכותיים ושקטים? אגב כשאמרת מחשב ללא כרטיס מסך, הכוונה כמו לוח אם של אסרוק שיש עליו מובנה ?
פורסם 2012 ביוני 213 שנים יש לי ספק של LiteOn PS-5281 280W, שקט לגמרי (אם מאוורר 80mm שקט של T&T, שיותר שקט מהרבה ספקים שיש להם מאוורר 120mm). זה ספק OEM שהגיע ממחשב HTPC, אין לי שמץ איפה מוכרים כאלהכמו כן יש לי Enermax EG375P-VE ישן מלפניי 7 שנים אם 2 מאווררים 80mm ו 92mm. הוא היה שקט בהתחלה אבל כבר לא כזה שקט (עדיין הרבה יותר שקט מספקים גנריים)והיתר שיש לי הם גנריים אם הרעש הרגיל שיש להםלא מכיר ספקים שניתן למצוא היום, אני מניח שרוב הספקים אם מאוורר 120mm ובקרת מהירות יהיו דיי שקטים או שקטים לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.