עבור לתוכן

לפטופ גולש על אינטרנט UFI בצורה בלתי נסבלת- בזמן ששאר המחשבים על הרשת גולשים טוב

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כחודשיים התקינו אצלנו בבית הוט בוקס, עם תשתית וספקית אינטרנט של הוט.

על רשת זו יש עוד שלושה מחשבים (ישנים יותר ופחות) וכמה סמארטפונים. הלפטופ שלי (inspiron n5110) הוא החדש והחזק בבית.

מרגע שהתחברנו לUFI אני גולשת בצורה איטית מאוד (הגעתי לפינגים עצומים, הורדות של 12 KBPS ובדיקות העלאה שלא התבצעו בגלל שגיאה), בזמן שכל מחשב או סמארטפון אחר גולש מהר מאוד.

יש לציין כי המחשב השבוע חזר ממעבדה עם התלונה הזו והם החליפו כרטיס רשת. אכן, כעת יש לי פינגים הגיוניים אך עדיין מהירויות ההורדה וההעלאה בלתי נסבלות (או לא מתחברות).

גיליתי שבפיירפוקס אני גולשת הכי סביר, אבל דווקא הדפדפן החביב עלי- כרום- מתנהג כאילו אנחנו עדיין בשנת 96 מבחינת המהירות.

הגדרתי את כרטיס הרשת שיהיה יותר ידידותי לתקן N, הגדרתי את הראוטר לשימוש בתקן N, ועדיין הגלישה אצלי מאוד בעייתית.

עכשיו לדוגמה, בבדיקת המהירות של הוט, קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת של 63 MBPS ופינג של 14 MS, אבל בדיקת ההעלאה מסרבת להתחבר.

ספיד טסט בכלל נשאר תקוע על "loading 100%" חצי מהמזן ככה שהוא לא בדיוק אמין.

אני כבר נואשת מהעניין-

האם יש למישהו רעיון מה הבעיה של המחשב שלי עם הרשת הזו?

פורסם

שבת שלום!

גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. אצלי התקלה היא ב HOTBOX שמשום מה לא מתמודד טוב עם כל עניין האלחוט.

1. האם מכשירים אחרים תומכי WIFI כגון סמארטפונים גם מציגים בעיות של גלישה באלחוט?

2. ממליץ לנסות ולחבר ל- HOTBOX נקודת גישה אלחוטית ולבטל באופן זמני את פונקציית האלחוט של ה- HOTBOX עצמו.

במידה והגלישה באלחוט תקינה - הבעיה אכן ב- HOTBOX.

בברכה,

עומר שקדי.

www.shkedio.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים