פורסם 2012 במאי 3113 שנים שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה,אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc.שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?
פורסם 2012 במאי 3113 שנים מה עם להיכנס לאתר של ספקיות התשתית (יש רק 2) ולבדוק\להתקשר? תיקח מה שאתה רוצה לפי המהירות והמחיר לפי מה שמתאים לךאו לחלופיןhttp://bit.ly/Kgnufn
פורסם 2012 ביוני 913 שנים מחבר אולי לא הבנת אותי האם יש לספקיות התשתית אינטרנט מלבד ADSL כי מה שיש לי הוא כזה ואני מחובר לחברת החשמל.ושמעתי שADSL בנוי שמהירות ההלאה היא 10% ממהירות ההורדה.האם יש ספקיות תשתית אחרות שנותנות אינטרנט שהוא לא ADSL?
פורסם 2012 ביוני 913 שנים יש 2 ספקיות תשתית, הוט ובזק. אתה מחובר לחברת חשמל? איפה אתה גר\זה הפיילוט החדש?יש את הוט, וכמובן את החברות הסלולאריות ששחכתי להזכיר בגלל שמדובר במשהו קצת שונהשמעת לא נכון בקשר ל10% דווקא, החבילות שמוצעות הן עם מהירות העלאה נמוכה בגלל רצון החברות ולא בגלל הגבלה טכנולוגיתבנוסף, לא משתמשים היום בADSL ההיסטורי, אלא בגרסאות מתקדמת יותר שלו כגון VDSL2
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים בזק - 20/1.5Mbהוט - 30/1.5Mbלא קיים דבר כזה 10% מהdownload , זה היה שקר שיווקי לפני 10 שנים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.