עבור לתוכן

איזה עכבר גיימינג עדיף מבין השניים (RAZER או logitech)

איזה עכבר גיימינג עדיף מבין השניים (RAZER או logitech) 387 הצבעות

1. 1. איזה עכבר גיימינג עדיף מבין השניים (RAZER או logitech)

• razer deathadde
    • logitech g400

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^

איזה משטח יש לך עם העכבר הזה?

פורסם

לא משהו מיוחד, משטח ICHILL INNO3D שבא יחד עם כרטיס מסך, רך. עושה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

תבדוק באתר הזה את הפד שאתה רוצה, ואז תנסה לאתר אותו בחנויות KSP' IVORY וכאלה.

http://steelseries.com/products/surfaces

שאלתי את זה כבר כמה פעמים..אבל שוב. יש ל- SS משטחים שהם שטוחים לגמרי ויש כאלו עם כיפוף כלפי מעלה בחלק התחתון, אני שואל האם זה ייתן תמיכה לכרית כף היד כמו הכרית סיליקון שיש לי היום?

זה מה יש לי היום..ונראה לי שמשטח שטוח לגמרי זה לא נוח:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7500

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי עכשיו את הG400 והוא עכבר פשוט מעולה!

מרוצה עד הגג.

אגב אני משתמש בss 4hd

פורסם

אני קניתי את הG500 ואני ממש ממש ממש מרוצה ממנו חוץ מהגלגלת שלטעמי חופשייה \ משוחררת מידי - העניין הוא שבמחשב השני שלי אצל סבתא אין עכבר אז אני שוקל לקנות deathadder black edition , מישהו ניסה אותו ויש לו חוות דעת עליו?

פורסם

אין לי ניסיון עם ה-Black Edition של ה-DA אבל יש לי את ה-DA הרגיל, עכבר מצויין, מדוייק ומאוד נוח.

פורסם

אני אתמול קניתי את הblack edition (כי אני יודע נהייתי אובססיבי בנוגע לעכברים) ואני חייב לציין שהוא פשוט מדהים , קניתי אותו בשביל משחקי fps (הG500 סבבה לfps אבל הוא צריך לפנות את מקומו לעכברים אופטיים יותר טובים ממנו כמו הda ו g400) ואת הg500 שלי אני משאיר בשביל mmorpg \ rts וכל השאר

פורסם
  • מחבר

קניתי את ה- DA אחרי שפתחתי את הדיון הזה ולא התאים לי. הוא אצלי סגור באריזה חדש עם אחריות..מי שרוצה לקנות במחיר הפסד שיישלך לי בפרטי. הנה גם מודעה:

*צונזר* הודעת המנהלת: נא לא לפרסם בפורום הודעות מכירה.

פורסם

מה קרה שאתה מחליט למכור אותו? בדף הראשון כתבת שאתה מאוד מרוצה ממנו , מה קרה?

פורסם
  • מחבר

לא קרה כלום..הוא עכבר מצוין עם דיוק לא מהעולם הזה. אבל גיליתי שאני לא אוהב עכברים גדולים כל כך. ואז פתאום יצא גם שחבר יוצא לארה"ב אז אמרתי לו שייקנה לי עכבר אחר (זול שם יותר).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון:

אחרי שקניתי את ה- RAZER DA השתמשתי בו חודש בערך ומכרתי אותו לא מזמן. עכשיו אני עם G400 של logitech ואני חייב לציין שהוא לוקח את ה DA מיכל בחינה!

שרציתי לקנות עכבר גיימינג בתקציב 200 +/- גיליתי שזה כמו לקנות חתול בשק ולא יודעים אם הוא נוח עד שלא קונים. בגדול שני אלו הם העכברים הכי נחשבים במחיר הזה ובכלל. לכן לטובת מתלבטים כמו שהייתי, אני יכול לציין בתור אחד שניסה את שניהם שה- G400 ממש עכבר מושלם! נוח ברמות היסטריות ומדויק יותר מה- DA תודות לתוכנה טובה הרבה יותר שניתן לכוון אותה החל מ-0 DPI עד 3600 ברציפות ולא בקפיצות ויש שמה אופציות לשליטה על האצה בכל ציר..כל אלו יחד נותנים דיוק ולא סתם תחושת מהירות שלא שולטים עליה.

ההבדל המיידי בין העכברים הוא נוחות עילאית לטובת G400. חוץ מיזה על ה- G אפשר לשנות DPI בלי תוכנה בתוך משחקים.

בקיצור DA VS G400....ה- G400 לוקח בפור רציני :xyxthumbs:

נ.ב: הזמנתי אותו מ- TMS במחיר הכי זול שיש (178 ש"ח)..הגיע אחרי יום (משלוח חינם)..כל הכבוד לחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים