עבור לתוכן

איזה עכבר גיימינג עדיף מבין השניים (RAZER או logitech)

איזה עכבר גיימינג עדיף מבין השניים (RAZER או logitech) 387 הצבעות

1. 1. איזה עכבר גיימינג עדיף מבין השניים (RAZER או logitech)

• razer deathadde
    • logitech g400

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

האמת שקניתי היום את ה- DA היום ב- KSP אבל פתאום שמתי לב שאחריות היא שנתיים ואנשים מדווחים על בעיית הקלקה כפולה אחרי שנה של שימוש. אז הוא עוד סגור בקופסה ואני יכול להחליף..

razer deathadder עולה 168 ש"ח ב- KSP עם שנה אחריות.

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416100

logitech g400 עולה 195 ש"ח ב- KSP עם שלוש שנים אחריות.

http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400

אם יש משו אחר בתווח המחיר הנ"ל אשמח לשמוע (שנמכר ב- KSP)

פורסם

אני הייתי בדיוק במצב שלך , עד עכשיו הייתי עם mx518 והוא עבד מעולה במשך 9 שנים ללא תקלות , אחרי שהוא התקלקל התלבטתי בין G400 G500 ו DA - אחרי המון המון המון סקר שוק בכל אתר אפשרי בעולם אפשר לראות לפי תגובות של מאות אנשים שDA מיועד להרבה יותר תקלות ואיכות המוצר ירודה מאשר logitech - מבחינת אחיזה כל אחד מעדיף משהו אחר אבל אם אתה כבר רוצה DA אז תקנה את הblack edition- באשר G500 או G400 אני רואה שלפי סקר דעת קהל אנשים מעדיפים את הG400 יותר (כולל אני) בגלל חיישן ללא תקלות , מוצר מושלם מבחינת כל האפשרויות , ולמרות כל זאת אני היום הולך לקנות את הG500 כי אני יודע ש400 מעולה אבל אני רוצה קצת לגוון ודי בא לי מוצר שמרגיש לי חדש ולא אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי בדיוק במצב שלך , עד עכשיו הייתי עם mx518 והוא עבד מעולה במשך 9 שנים ללא תקלות , אחרי שהוא התקלקל התלבטתי בין G400 G500 ו DA - אחרי המון המון המון סקר שוק בכל אתר אפשרי בעולם אפשר לראות לפי תגובות של מאות אנשים שDA מיועד להרבה יותר תקלות ואיכות המוצר ירודה מאשר logitech - מבחינת אחיזה כל אחד מעדיף משהו אחר אבל אם אתה כבר רוצה DA אז תקנה את הblack edition- באשר G500 או G400 אני רואה שלפי סקר דעת קהל אנשים מעדיפים את הG400 יותר (כולל אני) בגלל חיישן ללא תקלות , מוצר מושלם מבחינת כל האפשרויות , ולמרות כל זאת אני היום הולך לקנות את הG500 כי אני יודע ש400 מעולה אבל אני רוצה קצת לגוון ודי בא לי מוצר שמרגיש לי חדש ולא אותו דבר.

גם אני אחרי שקניתי היום את ה- DA פתאום ראיתי שמלא רושמים עליו שהוא מועד לתקלות. בגלל זה אני משאיר סגור באריזה לבנתיים עד שאחליט מה עדיף. אז בגדול מה שתאומר זה שמבחינת ביצועים אין הבדל למעט אריכות חיים של המוצר? לגבי נוחות אין לי מושג ואני מת לפתוח אותו ולראות איך מרגיש לי אבל אז יעשו בעיות בהחלפה.

פורסם
  • מחבר

מישו :-\

חשבתי אלו שני העכברים הנפוצים ביותר פה באתר!!

פורסם

בכל עכבר יכולות להיות תקלות, זה הרבה עניין של מזל. אי אפשר לדעת ולהעריך מראש כמה זמן העכבר יחזיק מעמד.

גם ה-G400 וגם ה-DA שניהם עכברים מצויינים, זה עניין של העדפה אישית, מה אתה מעדיף ומה נוח לך יותר.

לגבי השירות, אני אישית מעדיפה את השירות המצויין של לוג'יטק העולמית (לאו דווקא בנדא מגנטיק), עם היבואן של רייזר נתקלתי לא פעם בבעיות במימוש אחריות.

פורסם

תשמע אני כרגע קניתי את הG500 ופשוט אין לי מספיק מילים לתאר לך כמה שהוא מושלם , אולי אני אעשה ביקורת של חוות דעת אישית

עריכה : מושלם מבחינת איכות בנייה + אחיזה (עוד לא יודע מה קורה בנוגע לביצועים וכו')

פורסם
  • מחבר

G500 יקר לי מידי. אבל נראה שהוא רמה מעל.

Splashy כמאט כל ביקורת שקראתי שני העכברים מתמודדים ראש בראש ויוצאים די שקולים ואז תמיד אומרים בסוף הבחירה הנכונה בין השניים היא מה שנוח לכם יותר. העניין הוא שגיליתי היום שבקניית עכבר גיימינג קונים חתול בשק..ז"א אין לי אפשרות להרגיש תעכבר לפני הקנייה ואן אני פותח תאריזה אז נתקעתי כבר איתו! כרגע מונח לי מול העניים DA חדש באריזה ואני מת לפתוח אותו ולהרגיש איך הוא..אבל כאמור אנלא יכול כי אז גם אם לא אוהב הוא שלי. מכירה או מישו מכיר מקום שאפשר לנסות תעכברים מבחינת נוחות (אולי BAG)? פחות משנה לי דיוק עילאי אלא בעיקר נוחות!

פורסם
  • מחבר

טוב לא עמדתי בפיתוי ופתחתי את ה- DA ;D לבנתיים עכבר בן זונה..צריך לכוון הגדרות נכון והוא סבבה מבחינת דיוק ומהירות. לגבי נוחות הוא די נוח..ז"א הרבה יותר נוח מהעכבר 15 שקל שהיה לי רק שהייתי רוצה שהוא יגיע מקצה כף היד עד קצת האצבעות..וזה כמאט ככה רק שחלק קטן מכף היד האחורי לא מונחת על העכבר אלא על המשטח..כאילו היד עוטפת את כל העכבר ועדיין נשאר קצת מרווח מאחור (והיד שלי היא ממוצעת למתעניינים :gguyz: ). אני מבסוט על המדבקות האלה של רייזר..פינקו בשניים כאלו :silly:

מה שעכשיו אני נתקל בו הוא שהמשטח שקיבלתי במתנה בקנייה מהסופר קטן מידי לעכבר הזה ויש לו כרית כזו שמגבילה..אז יש המלצות מישו על משטח טוב בגודל קטן/בניוני וקמה שיותר זול..תודה..

פורסם

qck יהיה מושלם

פורסם
  • מחבר

^

יש מלא QCK כאלו..מה הדגם הספציפי שמומלץ לי? ושיהיה כמה שיותר זול...אולי EBAY, או לא מומלץ?

נ.ב: איזה קטע הזוי יום אחרי שקניתי את ה DA ב- KSP ב- 168 ש"ח (שזה הכי זול בעולם נדמה לי)..המחיר קפץ שוב למקורי 240 ש"ח :anim-jjd: פסיכולוגית אני מרגיש כאילו דפקתי תמערכת :2gunsfiring:

פורסם

תשמע עשית בשכל שפתחת, ה-DA הרבה הרבה יותר נוח לאחיזה מאשר העבר של לוגיטק, אני את ה-DA שלי קניתי לפני 3 שנים בחו"ל (1800 DPI) ועד היום הוא עובד מעולה,בחיים לא נתקלתי איתו עם שום בעיה (טפו טפו טפו) קניתי לו גם פד של QCK, תוכל לבחור בין הרבה דגמים שהחנויות מציעות עם איורים עליו.

פורסם
  • מחבר

תשמע עשית בשכל שפתחת, ה-DA הרבה הרבה יותר נוח לאחיזה מאשר העבר של לוגיטק, אני את ה-DA שלי קניתי לפני 3 שנים בחו"ל (1800 DPI) ועד היום הוא עובד מעולה,בחיים לא נתקלתי איתו עם שום בעיה (טפו טפו טפו) קניתי לו גם פד של QCK, תוכל לבחור בין הרבה דגמים שהחנויות מציעות עם איורים עליו.

כן אני ממש מבסוט עליו..והמחיר שעלה לי ממש טוב.

עזור לי עם משטח..אני מתלבט בין זה שהמלצת לאחד אחר..סתכל פה בתרד שפתחתי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=534250.new#new

פורסם

^

יש מלא QCK כאלו..מה הדגם הספציפי שמומלץ לי? ושיהיה כמה שיותר זול...אולי EBAY, או לא מומלץ?

נ.ב: איזה קטע הזוי יום אחרי שקניתי את ה DA ב- KSP ב- 168 ש"ח (שזה הכי זול בעולם נדמה לי)..המחיר קפץ שוב למקורי 240 ש"ח :anim-jjd: פסיכולוגית אני מרגיש כאילו דפקתי תמערכת :2gunsfiring:

LOL אני קניתי את ה DA BE ב 185 רק שהמחיר כבר השתנה במערכת ל 265. והמוכר התחיל לעשות בירורים ויצא שאני זירזתי את השלמת שינוי המחיר באתר. :hat:

פורסם
  • מחבר

LOL אני קניתי את ה DA BE ב 185 רק שהמחיר כבר השתנה במערכת ל 265. והמוכר התחיל לעשות בירורים ויצא שאני זירזתי את השלמת שינוי המחיר באתר. :hat:

לא בדיוק משו להתגאות בו :angryfire: אם לא אתה היה לי היום DA BE ולא את הרגיל :behead: אבל חפיף צוחק אני מבסוט על ה- DA שלי ומי שרוצה שייקנה אותו היום ב- 240 ש"ח ומעלה..העיקר הספקתי ;D

פורסם

לא מתגאה פשוט גם יצאתי מזליסט. כבר ראיתי על הפנים של המוכר שהוא מריץ תסריט ויכוח איתי...(לפני שהוא התקשר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים