עבור לתוכן

לא יאומן כמה שחוקי הפורומים השונים של FXP מטומטמים

Featured Replies

פורסם

החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי:

לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות.

ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP):

לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא כל אזהרה מוקדמת.

בנוסף כמו שכולם כבר יודעים, ב-FXP צריך לתייג עם Pipe ת'רדים, וכן חייבים לתת קרדיט בת'רדים מסוג כתבה.

בנוסף אסור ב-FXP לפתוח יותר ממספר מסויים של ת'רדים ביום: לא נתקלתי עד כה בשום פורום שמגביל את מספר הדיונים ביום.

עוד משהוא: אם מפרסמים ב-FXP בפורום לא נכון, הדיון ננעל במקום שמועבר לפורום הנכון כמו כאן ב-Hwzone.

עכשיו אני רואה כמה הרמה של FXP נחותה.

פורסם

מה מעניין אותך מה הם עושים?

- אם אין לך עניין להשתתף בפורום שלהם, עזוב אותם לנפשם. החוקים שלהם לא אמורים להזיז לך.

- אם אתה כן רוצה להשתתף בפורומים שלהם, אבל החוקים מפריעים לך איכשהו, תתלונן אצלם, לא פה.

- אם אתה רוצה להשתתף בפורומים שלהם ואז לבוא לפה ולצחוק כמה שכולם שם טיפשים... אז אין לי מה להגיד לך.

חוץ מזה, חלק מהחוקים שציינת דווקא הגיוניים מאד, בהתחשב בקהל היעד. גם השאר לא בהכרח טיפשיים אלא פשוט שונים ממה שאתה רגיל - וזה לגיטימי לגמרי. לכל פורום יש את החוקים שלו, ולפעמים חוקים של פורום אחד סותרים לגמרי חוקים של פורום אחר, וזה לא אומר שאחד מהם טועה.

[לדוגמה: הכרתי פורום שבו אסור לפתוח דיון חדש אם יש כבר דיון באותו נושא (גם אם הוא ישן) אלא צריך להשתתף בדיון הקיים, ופורום אחר שבו היה אסור להצטרף לדיון (בקשת תמיכה) של מישהו אחר, גם אם נראה לך שזה אותה בעיה, אלא צריך לפתוח דיון חדש בנפרד]

פורסם
  • מחבר

אה.

פורסם
give_a_fuck_o_meter_by_screendsk-d3ibnq5.gif
פורסם

כמו שיוני ציין, קהל היעד שונה. יש שמה כל מני משונים ומשונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים