פורסם 2012 במאי 3013 שנים אשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשים שכבר התניידו.שוקל מעבר בעצמי בקרוב ורציתי לשמוע את דעתכם.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים בינתיים החברות הוותיקות עושות להם את המוות בכל הקשור לניוד... זה קצת קשה, אבל יסתדר בקרוב, כנראה.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים דווקא הניוד מאורנג' עבד לי חלק תוך 3 וחצי שעות אבל אולי כי הייתי ממש בין הראשונים עוד לפני שהחברות החלו להקשות.אני עם גלקסי נקסוס והכל עובד חלק. אינטרנט עובד מהר יותר מאורנג' שהאינטרנט שלהם היה פשוט בלתי נסבל.הממשק בחשבון האישי באתר של גולן טלקום הוא הכי פשוט והכי נח שיש. מצחיק אותי שהחברות הוותיקות מתפארות באתרים שלהם כאשר האתרים שלהם לא ברורים ומקשים מאוד על ביצוע פעולות.שים לב שאם יש לך מכשיר שקנית מהמפעילה שהוא Unlocked. ואם האינטרנט לא עובד שים לב להוסיף APN בהתאם למכשיר שלך כמו שמופיע ב"שאלות תשובות" באתר של גולן טלקום.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים האם קראת את מיליון חוות הדעת שנכתבו פה במיליון הדיונים שנפתחו לאחרונה בנושא?
פורסם 2012 במאי 3113 שנים החוויות שלי משתי החברות - גולן טלקום ו-HOT MOBILE - הן די מבאסות. רשמתי על זה פוסט ארוך ומפורט.http://www.netcheif.com/blog/?p=2278
פורסם 2012 במאי 3113 שנים גם אני עברתי מסלול דומה הזמנתי מהוט סים שלא נשלח אחרי שהתייאשתי הזמנתי סים מגולן שהגיע אתמול, נוייד ולא מצליח להוציא שיחות לרשת אורנג' ובנוסף לא מקבל SMS ואין עם מי לדבר... המוקד שלהם מנתק שיחות לאחר המתנה של 2-3 דקות חבל שאין כפתור UNDO באתר שלהם לחזור למפעילה הקודמת
פורסם 2012 במאי 3113 שנים אני בגולן כבר שבוע. הזמנתי את הכרטיס באינטרנט יום אחרי ההכזרה, הגיע תוך כמה ימים הבייתה. הפעלתי אותו באתר ותוך 3 שעות בדיוק נויידתי מאורנג' והכל עבד (שיחות נכנסות, יוצאות, אינטרנט, SMS). לא דיברתי אפילו פעם אחת עם גולן או אורנג'. לאחר מכן נכנסתי להגדרות המנוי באתר וקינפגתי את הקו בעצמי כמו שאני אוהב(בלי תא קולי למשל ועוד הגדרות של הקו שניתן לשנות לבד). לדעתי זה ייתרון אדיר שאתה לא צריך נציג כמעט לכל פעולה שתרצה לעשות. יש רק דבר אחד שלא עובד לי וזה שיחות נכנסות מקו של בזק (מקו ביתי של הוט דווקא עובד) בסה"כ אני מרוצה, כמובן שלא ניתן לתפוס אותם בטלפון בכלל כדי לנסות לסדר את הבעיה עם בזק, אבל הבנתי שזה אצל הרבה אנשים ואני פשוט אחכה בסבלנות עד שזה יסודר(או עד שיירד הלחץ במוקדים). לדעתי, חבלי הלידה האלו זה משהו שאני מכון לספוג בהתחשב בכך שהחברה הזו באמת עושה מהפכה גם במחיר וגם בשיטת העבודה מול הלקוח, ,קרי, הלקוח מנהל את הקו שלו בעצמו ונדרשת מינימום התערבות נציגי שירות טלפונים למינהם. (אגב, דומה למודל של ספקית האינטרנט CCC שמאפשרת להתתחבר, להתנתק ולשנות חבילות דרך האתר בניהול עצמי). מי שקריטי לו שהכל יעבוד פיקס שפשוט יחכה עוד חודש-חודשיים עד שהעניינים ייתיצבו.
פורסם 2012 במאי 3113 שנים חבר אחד העביר קו מסלקום בסוף שבוע שעבר אל גולן. הניוד קרה בפועל מספר שעות לאחר השעה שהופיע באתר. עד לרגע האחרון קו סלקום עבד. לא היו תקלות לאחר הניוד.עוד חבר קיבל אתמול סים מגולן, ולחץ הפעלה אתמול בערב. באתר גולן צויין שהעברה תבוצע הבוקר ב 8:35. ב 8:40 סים האורנג' לא היה פעיל וסים גולן פעיל.מקבל ומוציא שיחות והודעות מכל הרשתות. אינטרנט עובד. (מה שכן, ה SMS של ההגדרות שהגיע אוטומטית, הגדיר לא נכון את ה APN של האינטרנט. הופיע משום מה MMS בהגדרה, והאינטרנט לא עבד עד לשינוי ה APN)הוא גם כבר הספיק להיות מאוד מרוצה משיפור איכות השמיעה, וגם אני שם לב לזה בשיחה איתו. (הוא עם מכשיר גלקסי S1)
פורסם 2012 ביוני 113 שנים ניסיתי לנייד את הקו שלי, נתקלתי בשגיאה באתר, משהו בלהבלה קטן מקאונטר TPU2 או חירטוט כזההסטטוס מראה "בתהליך התניידות פנימה", אבל הסים לא פעיל ועוד יש לי גישה למסך של הכנסת קוד ההפעלה
פורסם 2012 ביוני 113 שנים ניסיתי לנייד את הקו שלי, נתקלתי בשגיאה באתר, משהו בלהבלה קטן מקאונטר TPU2 או חירטוט כזההסטטוס מראה "בתהליך התניידות פנימה", אבל הסים לא פעיל ועוד יש לי גישה למסך של הכנסת קוד ההפעלהאני באותה סירה איתך... איקטבתי ביום שלישי ואני עוד מחכה.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים שים לב שהסים הקודם שלך פעיל עדיין.אין טעם לחכות- זו בעיה שצריך לסדר ידנית, הניוד לא החל בכלל, שים לב שיש לך עוד אפשרות להיכנס לדף של הכנסת קוד האקטיבציה
פורסם 2012 ביוני 113 שנים אני הזמני מגולן קו,ועד היום לא הגיע הסים אין למי ליפנות.... הסים הוזמן ב 15.5 יש למשהוא רעיון?
פורסם 2012 ביוני 113 שנים חייב לאזן תגובות כאן. חברה שלי הזמינה מגולן SIM, הגיע מהר, מספר נויד מהר, ולאחר יום של בעיה מוזרה בקבלת SMS מחברת פלאפון גם זה הסתדר מעצמו, לבינתיים היא מרוצה, כולל אינטרנט מהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.