עבור לתוכן

קיבלתי קנס על זה שהכלב היה משוחרר וזה לא קרה מעולם!!

Featured Replies

פורסם

מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ???

היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור."

אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל.

והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי.

מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי.

וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר.

דו"ח של 500 שקל.

פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ורידים מהמוח מרוב עצבים!!

שאני אשלם משכורת שאני מקבל בחודש + חצי משכורת שאני מקבל על דבר שלא קרה? ??? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

ובחיים שלי לא ניתקלתי בפקח של העירייה מה הקטע שלהם? מתנפלים סתם על אזרחים! מטומטמים כאלה

פורסם

בשביל להוכיח שזה לא נכון אתה צריך הוכחות (בלי זה אין לך מה לעשות). למשל מאיזה יום הקנס, היית בבסיס באותו הזמן? זה יכול לעזור לך מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה "קרה" בשישי אחה"צ לצערי בזמן שהייתי בבית.

גם כן מדינה מחורבנת....אנשים רעים

פורסם

אז קודם כל למרות כל העצבים(המוצדקים) תרגע.

יש אפשרות לערער על הדוח - קרא אותו לאט ותראה שניתן גם לבקש להשפט עליו.

קח בחשבון שעפ"י פקודות מטכ"ל יורידו לך יום חופש על יום המשפט.

במשפט מן הסתם תאלץ להוכיח שהכלב שלך לא הסתובב ושהוא היה איתך בבית או משהו בסגנון

פורסם

אל תגיד מדינה מחורבנת , לאחותי קרה דבר דומה רק עם צער בעלי חיים , חוץ מזה איך הפקח ידע שזה הכלב שלך ? , מה הכלב לחש לו באוזן ?

פורסם

צער בעלי חיים קנסו את אחותך? או שקנסו את צער בעלי חיים על זה שאחותך היתה משוחררת?

פורסם

צער בעלי חיים קנסו את אחותך? או שקנסו את צער בעלי חיים על זה שאחותך היתה משוחררת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :goodposting:

פורסם

חחח נחמד אתה , קנסו את אחותי בגלל שהכלב שלה כביכול הסתובב חופשי ברחוב .
פורסם
  • מחבר

חפרתי בפייסבוק ומצאתי תמונה מהסימולטור שהעלתי בשעה 18:40 מיד לאחר הטיסה שעשיתי בסימולטור לקבוצה מסויימת.

ובדו"ח רשום שהעבירה "קרתה" ב18:28, מה שאומר שטסתי בסימולטור באותה שעה.

האם זה יוכל לעזור לי איכשהו??

פורסם

1. אתה מדריך סימולטורים? מגניב

2. לא ידעתי שאסור להסתובב עם הכלב בלי רצועה... תודה

פורסם

אולי יותר פשוט תנסה להוכיח שאין לך כלב

פורסם

אני חושב שימאס לשופט הרבה לפני שתסיים להסביר לו מה זה הסימולטור

פורסם
  • מחבר

1. אתה מדריך סימולטורים? מגניב

2. לא ידעתי שאסור להסתובב עם הכלב בלי רצועה... תודה

לא מדריך - סליחה אם לא הייתי ברור , התכוונתי שהעלתי תמונה לקבוצת סימולטורים בפייסבוק- סתם לשתף

וכן אני מטיס כמה שנים בצורה מקצועית בסימולטורים.

כל כך הייתי בבית כשזה קרה, זה מה שאוכל אותי

פורסם

נראה לי שמה שיעניין אותם זה לא אם אתה היית בבית, אלא אם הכלב היה.

פורסם
  • מחבר

הכלבה הייתה בבית כרגיל ורשום שם מתחת לשם שלי, "הנל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המהווה מטרד לציבור"

כאילו מהההה בחיאתתתת איזה בעל חיים ואיזה כפכפים :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

על מה הם מדברים לעזעאזל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים