עבור לתוכן

האם מעבד מגביל את המהירות של הRAM?

Featured Replies

פורסם

האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz?

ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון?

דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות ;)

תודה :)

פורסם

אם אתה עושה OC לזיכרונות, באמצעות אותו בקר שעל המעבד, אז הזיכרונות יעבדו במהירות יותר גדולה מהסטוק, בהנחה שהם מיועדים לכך.

פורסם
  • מחבר

בקיצור הבקר יוכל לטפל בכל מהירות של RAM, ואין לו הגבלה?

אז למה באתר של אינטל כתוב שיש הגבלה למהירות RAM ל1600Mhz?

פורסם

בקיצור הבקר יוכל לטפל בכל מהירות של RAM, ואין לו הגבלה?

אז למה באתר של אינטל כתוב שיש הגבלה למהירות RAM ל1600Mhz?

באתר של אינטל גם נותנים תדר סטוק ותדר טורבו של המעבדים, האם זה אומר שאי אפשר לעשות אוברקלוק? האם זה אומר שאפשר לעשות אוברקלוק בלי הגבלה?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק מה זה לעשות OC לזיכרונות באמצעות הבקר שעל המעבד? פשוט לעשות OC רגיל לזיכרונות?

אם אני אקנה זכרון שמהירות הסטוק שלו היא 2133Mhz, הבקר זכרון יעבוד במהירות הזאת או לא? אני לא מדבר על OC

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה זה לעשות OC לזיכרונות באמצעות הבקר שעל המעבד? פשוט לעשות OC רגיל לזיכרונות?

אם אני אקנה זכרון שמהירות הסטוק שלו היא 2133Mhz, הבקר זכרון יעבוד במהירות הזאת או לא? אני לא מדבר על OC

"OC רגיל לזיכרונות", כאשר הבקר נמצא על המעבד, הוא OC באמצעות הבקר שעל המעבד.

אם תקנה זיכרון שמהירות הסטוק שלו היא 2133MHZ, בקר הזיכרון יפעיל אותם על 1600MHZ - בלי OC.

אם תעשה OC רגיל לזיכרונות, הבקר יפעיל אותם במהירות שאתה תקבע, נניח 2133MHZ.

פורסם

חוץ מזה שאין לך שום סיבה לקנות זיכרונות כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים