עבור לתוכן

מינידיסק מחזיר מלחמה

Featured Replies

פורסם

תגיד מה האיכות של הihp120?

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכות של mp3, אתה קובע באיזה איכות

פורסם

רגע, היות ול אייריבר תמיכה גם בWAV ובOGG יש לך אפשרויות כמעט בלתי מוגבלות, הכל משירים ללא שום קיווץ ועד שירים באיכות מאד מאד מאד גבוה תחת פורמט הOGG.

פורסם
  • מחבר

לגבי הקטע של הכפלת הנפח במדיות קודמות, זה שטויות!! מי שהקליט על 2 יקליט על 4 וזה יכפיל את הנפח? לא זה פשוט יוריד את האיכות! וזה מה שה"שיטה" הזאת עושה היא מורידה את הביטרייט עד 48 שזה נמוך מאד מאד!

מאיפה שמעת את השטויות האלה?

נכון שהביטרייט הכי נמוך הוא 48, אבל ההכפלה של הנפח של המדיות הישנות הוא לא בגלל שהביטרייט של המידע המוקלט מונמך, אלא פירמוט חדש של המדיה. פורמט שונה לגמרי מהמינידיסק הנוכחי, כך שמתקבל דיסק עם פי שתיים נפח.

מה זה אומר? שהיום אם אתה מקליט בLP2, שזה באיכות סבירה של 132KBPS, שעד היום היוותה למעשה פשרה מצויינת בין איכות למקום על מינידיסקי, אז במכשיר HIMD תוכל להקליט על הדיסקים הנוחככים באיכות של 256KBPS, מספיק לכל הדעות, ועדין לשים שני אלבומים מלאים. אני אומר שזה ;D

פורסם

רגע רגע אני לא ממש מבין...

יש לי מכשיר MZ-S1 זה הדגם הספורטיבי

אני יוכל להשתמש בדיסקים החדשים האלה של 1 ג'יגה?? או שצריך מכשיר מיוחד?

ומה אמרתם על אפשרות להעביר למחשב דרך הUSB?? זה רק במכשירים החדשים? כי לדעתי זה פאק בדרייברים של OPENMG (התוכנה של סוני)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לא, רק מכשירים חדשים יכולםי להשתמש בדיסקים החדשים.

מה שכן, הדיסקים שאתה משתמש בהם כרגע בS1 שלך יוכלו לעבוד על המכשירים החדשים, וכבונוס אפשר לפרמט אותם לפי 2 נפח, שרק המכשיר החדש יכיר. מכשיר כמו הS1 לא יוכל לקרוא אותם.

כרגע אתה לא יכול להעלות חזרה למחשב בכלל החומרה שקיימת במכשיר, לא בגלל שהאפשרות לא קיימת בתוכנה שסוני מספקת (אין שום באג כזה, יש באגים אחרים אבל בשפע. אני ממליץ לעבוד עם הSONIC STAGE שהוא חדש יותר מהOPENMG שלך. לא נתקלתי ביותר מדי בעית איתו. כשיצא HIMD, יצא גם SONIC STAGE 2 - צריך לחכות ולראות מה חדש ומה עובד יותר טוב.)

בחדשים תהייה אפשרות להעלות חזרה למחשב.

אם אתה לא אחד שמקליט בחוץ, כמו למשל הופעות חיות, אין כל כך שימוש בהעלאה גם ככה, ככה שלא ניראה לי שאתה כרגע מפסיד יותר מדי.

דרך אגב, אני מחפש לקנות S1. אם בא לך תכתוב לי לפרטי ;)

פורסם

אני חושב שזה עיניין של העדפה אישית

אני באמת שגדלתי על מינידיסק מאז ומתמיד אני עם מינידיסק

תמיד אבא שלי אהב את זה והוא היה יושב ומקליט מדיסקים של חברים שלו למינידיסק

אני אוהב את המינידיסק יותר מנגני MP3 לא יודע לא זה פשוט ככה....

טוב לי עם הN707 שלי

ולאח שלי טוב עם הN10 שלו

ולאבא שלי טוב עם המינידיסקים שלו (יש לו כמה)

וזהו

פורסם

לא, רק מכשירים חדשים יכולים להשתמש בדיסקים החדשים.

מה שכן, הדיסקים שאתה משתמש בהם כרגע בS1 שלך יוכלו לעבוד על המכשירים החדשים, וכבונוס אפשר לפרמט אותם לפי 2 נפח, שרק המכשיר החדש יכיר. מכשיר כמו הS1 לא יוכל לקרוא אותם.

כרגע אתה לא יכול להעלות חזרה למחשב בכלל החומרה שקיימת במכשיר, לא בגלל שהאפשרות לא קיימת בתוכנה שסוני מספקת (אין שום באג כזה, יש באגים אחרים אבל בשפע. אני ממליץ לעבוד עם הSONIC STAGE שהוא חדש יותר מהOPENMG שלך. לא נתקלתי ביותר מדי בעית איתו. כשיצא HIMD, יצא גם SONIC STAGE 2 - צריך לחכות ולראות מה חדש ומה עובד יותר טוב.)

בחדשים תהייה אפשרות להעלות חזרה למחשב.

אם אתה לא אחד שמקליט בחוץ, כמו למשל הופעות חיות, אין כל כך שימוש בהעלאה גם ככה, ככה שלא ניראה לי שאתה כרגע מפסיד יותר מדי.

דרך אגב, אני מחפש לקנות S1. אם בא לך תכתוב לי לפרטי ;)

בקשר לתוכנה, לא התככונתי שיש באג בתוכנה, התכוונתי לזה שלדעתי התוכנה היא זאת שחוסמת העברת קבצים למחשב (וכן, אני מעביר הופעות וכאלה...)

יש גם את העניין הדבילי הזה שאתה לא יכול להעביר שיר מהמחשב למינידיסק יותר משלוש פעמים

ולמה התכוונת בשורה האחרונה?? אתה שואל אותי בעצם אם אני מוכר? אם כן, אז לא, אני לא מוכר, רק קניתי אותו לפני חודש, ואני מאוד ממליץ עליו!! אחלה מכשיר, חוץ מעניין הגודל, הוא יחסית גדול למינידיסקים אחרים. ויש עוד דבר מעצבן, אם אתה הולך באמת להקליט הופעות וכאלה אז אתה צריך מקרופון ממש רגיש, כי הליין אין והמקרופון זה אותו חיבור, אבל מה שכן, אתה יכול לקבוע את הווליום הנכנס.

ולא נתקלתי בבעיות עם הOPEN MG יש לי גם את הסוניק סטייג' אני לא רואה הבדל

פורסם
  • מחבר

בקשר לתוכנה, לא התככונתי שיש באג בתוכנה, התכוונתי לזה שלדעתי התוכנה היא זאת שחוסמת העברת קבצים למחשב (וכן, אני מעביר הופעות וכאלה...)

יש גם את העניין הדבילי הזה שאתה לא יכול להעביר שיר מהמחשב למינידיסק יותר משלוש פעמים

ולמה התכוונת בשורה האחרונה?? אתה שואל אותי בעצם אם אני מוכר? אם כן, אז לא, אני לא מוכר, רק קניתי אותו לפני חודש, ואני מאוד ממליץ עליו!! אחלה מכשיר, חוץ מעניין הגודל, הוא יחסית גדול למינידיסקים אחרים. ויש עוד דבר מעצבן, אם אתה הולך באמת להקליט הופעות וכאלה אז אתה צריך מקרופון ממש רגיש, כי הליין אין והמקרופון זה אותו חיבור, אבל מה שכן, אתה יכול לקבוע את הווליום הנכנס.

ולא נתקלתי בבעיות עם הOPEN MG יש לי גם את הסוניק סטייג' אני לא רואה הבדל

הקטע של ה3 פעמים די מטופש, אבל זאת לא בעיה לעקוף את זה, פשוט מוחקים את הבסיס נתונים ואז התוכנה תיצור בסיס נתונים חדש, או את שפותחים את הקובץ בACCESS ומרוקנים אותו. אבל מתי לאחרונה שמת אותו קטע ביותר מ3 דיסקים?

בנוגע להקלטות חיות, יש מכשירים עם כניסת מיקרופון - פשוט שבשנים האחרונות הם הבינו שלא כולם מקליטים עם מיקרופון אז הם יצרו מכשירים זולים יותר בלי כניסה מיקרופון.

כניסת הLINE IN נועדה להקלטה ממקור מוגבר - לכן אם אתה משתמש במיקרופון בכניסה כזאת אתה צריך מגבר.

פורסם

אני במקום כל מי שרוצה לקנות נגן עכשיו הייתי חוסך כסף (זה מה שאני עושה) ומחכה ל psp

זה הדור הבא של המינידיסקים ובנוסף זה גם קונסולת משקחקים ובכלל יהיה בו הכל (מסרטים ועד תמונות מוזיקה וכו')

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבנו כשהיגיעה על PSP יצאה אבל אז הסתבר שאי אפשר להקליט עליהם בקלות כמו מינידיסק, נדמה לי שבכלל אי אפשר להקליט עליהם (?). ובכלל, למה אתה חושב שסוני מוציאה מינידסק חדש? הם לא יתחרו בPSP של עצמם.

פורסם

זה מה שחשבנו כשהיגיעה על PSP יצאה אבל אז הסתבר שאי אפשר להקליט עליהם בקלות כמו מינידיסק, נדמה לי שבכלל אי אפשר להקליט עליהם (?). ובכלל, למה אתה חושב שסוני מוציאה מינידסק חדש? הם לא יתחרו בPSP של עצמם.

קודם כל אני רוצה לראות את הידיעה על קושי ההקלטה ואחר כך נדבר.

ה psp הולך להיות משהו קטלני מבחינת הכל

עוד לא מצאתי חיסרון אחד אפילו

פורסם
  • מחבר

חיפוש קצר העלה את זה:

http://www.theregister.co.uk/content/68/32068.html

הPSP זה פשוט קונסולת משחק ניידת, עם דיסקים מוקלטים מראש בפורמט כמו של DVD כולל כל הנעילות של האזורים השונים.

נ.ב

אל תשכח שהHi-MD יהיה גם Mass Storage Device שיתחבר לUSB וווינדוס יכיר בו בתור כונן ותוכל לשים עליו כל מה שבא לך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שאני חושב על זה המיני דיסקים החדשים הם פשוט ללא חסרונות!!

החיסרון היחיד שהיה זה המקום במיני דיסק וזה נפתר

וכעת המיני דיסקים החדשים גם ישמשו ככונן קשיח

לא יודע מה איתכם אני כבר שמתי עין על MZ-NH900 Model

פורסם

ועדיין אין להם שום ייתרון ממשי על נגני ההארד דיסק כמו הIHP-120.

המסך שלהם נורא נורא קטן והניווט פשוט גרוע.

הקלות שימוש מוטלת בספק.

וצריך לקנות מדיות (ספק אם יהיו זולות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים