עבור לתוכן

לוח-אם לאוברקלוקינג.

Featured Replies

פורסם

את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם.

בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus.

אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג?

דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים?

היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות,

ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)

פורסם

שניהם לוחות חזקים במיוחד ולASUS יש גם AI OVERCLOCKING שהוא מין AUTO OVERCLOCK כזה לפי אחוזים:

5,10,15,20,25 או 30% אוברקלוק עם אפשרות לשנות ידנית את ההגדרות.

כמובן שאפשר גם לשנות בו את הCAS של הראם:CAS 3,2.5 או 2.

יש בו מלא אפשרויות OC אפשר להגיד כל מה שתרצה ולי יש את הלוח שהביוס שלו די דומה הP4P800 אז אני אומר לך שזה

נראה טוב בהחלט ולפי כתבות שניסו את זה, זה בהחלט אחד הלוחות הטובים בעולם לOC ואני ממליץ לך עליו.

מצד שני בין עשרת המחשבים הטובים בעולם בתוצאותיהם של ה3DMARK03 שמתי לב שאחד מהם שם היה עם לוח של ABIT שהיא גם חברה פצצה!

עכשיו אני ממליץ לך יותר ללכת לפי הדגם והאפשרויות OC של כל לוח ספציפי אבל החברות הטובות ביותר שאני מכיר הם:

ASUS, GIGABYTE, ABIT וEPOX.

מקווה שעזרתי

פורסם

את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם.

בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus.

אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג?

דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים?

היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות,

ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)

בIC7 MAX3 גילו בעיה שאי אפשר להעלות את המתח לזיכרונות יותר מאשר 2.8V.

תעשה עם זה את השיקולים שלך...

פורסם

טוב ההבדלים

-e זה עם כרטיס רשת של INTEL

deluxe יותר אפשרויות בביוס

אתה יכול לראות באתר שלהם

אני ממליץ לך על הASUS

בגדול גם בגלל ה5GHz של toms hardware...

פורסם

אני אישית עובד אם הAIBT והא מעולה (למרות שאני לא מדד אני עשיתי לו OC קטן לא רציני)

אבל הבעיה של המתח לזיכרון תוקנה בגרסת ביוס החדשה

אני מאד מרוצה ממנו

וGHOST

הלוח שהיגעו איתו ל5GHZ שונה לחלוטין

כך שכמעט חוץ מהכיתוב על הלוח הוא לא דומה ל גרסה הרגילה שלו....

פורסם

מאסטרו יקר... אי אפשר לתקן את הבעיה של הזכרונות בעידכון ביוס....

זה בעית חומרה... אולי היתכוונת בגרסאות החדשות של הלוח עצמו

פורסם
  • מחבר

מרגע לרגע אני הולך יותר לכיוון ה- Asus.

או שבכלל שווה לחכות שה- Rev החדש של ה- MAX3 יגיע לחנויות?

אגב, ראיתי לוח אחר: IC7-G MAX2, מה אתם אומרים?

פורסם

כמו IC7 רגיל רק עם כרטיס רשת גם אי אפשר להעלות מתח לזכרונות יותר מ- 2.8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים