עבור לתוכן

התאמת זכרונות חדשים ללוח אם ישן

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי כרגע 4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון של קורסאיר שהלכו לעולמם ואני צריך זכרונות חדשים.

הלוח שברשותי הוא : GIGABYTE P35C-DS3R REV:2.1

אמרתי אם כבר אני מחליף אז לDDR3 שהעלות שלו נמוכה וגם המהירות יותר גבוהה מDDR2.

העניין הוא שהלוח אם די ישן.. משהו כמו 4 שנים, ואני לא יודע אם הזכרונות האלה שאני רוצה להרכיב יתאימו ללוח אם.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14962 - המוצר הנ"ל יתאים?

תודה!

פורסם

כל הארבעה התקלקלו ביחד???

בכל מקרה, אתה לא יכול להרכיב DDR3 בלוח הזה.

פורסם
  • מחבר

לא התקלקלו ביחד אבל הם כבר תקופה עושים לי בעיות ובימים האחרונים קיבלתי המון מסכים כחולים עם memory managment, ובבדיקות memtest קיבלתי המון שגיאות אז החלטתי להחליף אולי ל8 גיגה וזכרונות יותר טובים ומהירים ddr3.

במפרט של הלוח שלי רשום שיש שני סלוטים של ddr3 ...

פורסם

אפשר לשים DDR3, אבל מקס, 2*2GB.

תבדוק כל סטיק ותראה מה יותר שווה.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להיות בטוח שזה יתאים? אני מבין שכנראה הלוח לא תומך מעל 4 ג'יגה זיכרון בכללי.

אז אני אלך על DDR3 1333 שני סטיקים של 2 ג'יגה.

פשוט יש לי כאן פירוט של הזכרונות שמתאימים ללוח הזה, מהאתר של ג'יגהבייט, ושם אין התאמה של זיכרון כלשהו תחת הקטגוריה של 2 ג'יגה לסטיק לDDR3. המקסימום שהבנתי שאפשר להרכיב על סטיק אחד הוא 1 ג'יגה.

או שכן אפשרי ללכת על 2 סטיקים של 2?

פורסם

אני יכול להיות בטוח שזה יתאים? אני מבין שכנראה הלוח לא תומך מעל 4 ג'יגה זיכרון בכללי.

אז אני אלך על DDR3 1333 שני סטיקים של 2 ג'יגה.

פשוט יש לי כאן פירוט של הזכרונות שמתאימים ללוח הזה, מהאתר של ג'יגהבייט, ושם אין התאמה של זיכרון כלשהו תחת הקטגוריה של 2 ג'יגה לסטיק לDDR3. המקסימום שהבנתי שאפשר להרכיב על סטיק אחד הוא 1 ג'יגה.

או שכן אפשרי ללכת על 2 סטיקים של 2?

באופן כמעט וודאי כל זיכרון DDR3 1333MHZ בנפח 1-2GB יתאים לך. הרשימה באתר היא להמלצה, לא רשימה סופית.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2749#sp

בקיצור, אפשרי ללכת על 2 סטיקים של 2.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אני רוצה רק לוודא לפני שאני מוותר על שידרוג ל8 גיגה (2 סטיקים של 4) אם אולי בכל זאת יהיה אפשרי להרכיב 8 גיגה, בגלל שביררתי במספר פורומים בחו"ל לגבי האפשרות הזאת ובכל המקרים היה רשום ש8 גיגה נתמך ע"י הלוח הזה (כמובן בddr3).

פורסם

תודה רבה. אני רוצה רק לוודא לפני שאני מוותר על שידרוג ל8 גיגה (2 סטיקים של 4) אם אולי בכל זאת יהיה אפשרי להרכיב 8 גיגה, בגלל שביררתי במספר פורומים בחו"ל לגבי האפשרות הזאת ובכל המקרים היה רשום ש8 גיגה נתמך ע"י הלוח הזה (כמובן בddr3).

אם ניסו והצליחו, אולי גם אתה תצליח.

פורסם

אפשר לשים DDR3, אבל מקס, 2*2GB.

תבדוק כל סטיק ותראה מה יותר שווה.

סליחה :-X

מי שקופץ חמור...

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

אם בכל זאת יש כאן מישהו בפורום שניסה להתקין 8 ג'יגה על הלוח הזה אני אשמח לשמוע !

פורסם

תודה לכם.

אם בכל זאת יש כאן מישהו בפורום שניסה להתקין 8 ג'יגה על הלוח הזה אני אשמח לשמוע !

קח בחשבון שזה לוח נדיר למדי!

פורסם
  • מחבר

טוב חייב לעדכן:

קניתי את הזכרונות האלה:

‏2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24

עובדים ללא שום בעייה, לפחות כרגע. עם OC קטן.

רק שאלה.. כרגע בלוח אם התיזמונים מוגדרים לא כמו שרשום על הזכרונות עצמם. כרגע מוגדר לי 7-7-7-20 בביוס, ועל הזכרונות רשום 9-9-9-24.

מה עדיף?

פורסם

:yelclap:

עדיף תזמונים קטנים כלל שניתן, אבל בפועל זה ההבדל בביצועים זניח ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה לשחק עם התזמונים.

ומקווה שאנשים יראו שלא צריך להתייחס רק לנתוני יצרן יבשים, אלא על עידכוני ביוס וחומרה, שבמקרה הזה נתנו ללוח הזה את האפשרות לתמוך במעל 4 ג'יגה בסה"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים