עבור לתוכן

בעיה בחיבור לאינטרנט-הדפדפן "מתייאש" ונתקע

Featured Replies

פורסם

הי

אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור

אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק

אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו

עוד כמה דברים ששווים לציון

החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו)

בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמצא צמוד לנתב וגם מחובר קווי עובד מעולה

הדבר האחרון, יש לי נתב של EDIMAX BR6424 שמראש הבנתי שהוא מיועד לפרעות למרות שאני מניח שאם הוא היה אשם אז גם המחשב השני היה נתקע...

רעיונות מישהו?

פורסם

אז הבעיה הייתה לפני שהחשמלי הגיע וחיבר לך את המחשב בכבל רשת לראוטר, זאת אומרת שהבעיה הייתה לפני זה גם בחיבור אלחוטי לראוטר.

או שהבעיה הופיע לאחר שהחשמלאי חבר אותך לראוטר בצורה קווית ?

פורסם
  • מחבר

המחשב חובר לראשונה רק אחרי החשמלאי ביצע לי את ההשחלה של הכבל...שמעת אי פעם על בעיה כזאת?

פורסם

היי taz24,

נסה לבדוק דפדפן אחר.

אם התופעה חוזרת על עצמה, בדוק את כרטיס הרשת במחשב שאינו עובד בצורה תקינה.

לוטם

פורסם
  • מחבר

הי לוטם

תודה על ההצעה אבל כל הדפדפנים מציגים את אותה התוצאה בדיוק

משום מה יש לי תחושה שזה משהו בכיוון שיש לנתב בעיה בלשלוח אות לאורך כל הכבל או שהוא סתם מתחיל להתבלבל כאשר מופעל עליו יותר מדי לחץ מהמחשבים שמחוברים אליו ומשום מה הוא מחליט דווקא להתנקם במחשב שלי

בגלל שאני קורא ביקורות עליו שזה נתב די לא טוב מבחינת אמינות באופן כללי, ועובר לי בראש המחשבה אולי לקנות אחד חדש למרות שאין לי מושג למה בגלל שגם ה TPLINK שכולם מתלהבים ממנו עושה רושם שלמרות שיש לו הרבה יכולות האמינות שלו גם לא משהו תחת לחץ

פורסם

כמה דברים שאפשר לבדוק:

1. נתק של תקשורת בין המחשב לראוטר:

תריץ פקודת פינג ארוכה מהמחשב לראוטר ושמור את התוצאה לקובץ txt:

ב - cmd

תכתוב: ping xxx.xxx.xxx.xxx -t >c:\ping.txt

כאשר XXX תחליף לכתובת של הראוטר שלך, ו - C:\ping.txt אתה יכול לשנות את הנתיב למקום יותר נוח.

תן לזה לרוץ את הזמן שלרוב היה לך את הניתוקים/או אם בזמן הבדיקה זה מתנמתק ותבדוק את קובץ ה - txt אם מופיעים בו ניתוקים, או תעלה אותו לפה לבדיקה.

2. תנסה לבדוק את סוג הכבל שהשחילו לך ( category/Cat. 5/5e), תנסה להחליף פורט בראוטר לאן שמחובר הכבל רשת.

3. נסה לקבע את המהירות של כרטיס הרשת ל 10 מגה ולבדוק האם הוא עובד יציב.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות ...אהבתי :)

אבצע אותם שאגיע הביתה

החשמלאי הבטיח לי שהוא שם CAT5E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים