פורסם 2013 במרץ 2312 שנים ד.א, אציין ש EG די מאכזבת. היא מתחרה יחד עם CQ על תואר ההרחבה הגרועה ביותר מבחינתי.המפות לא משהוא מיוחד באמת, אבל המוד של לתפוס את הדגל, נחמד מאוד לדעתי.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים CQ לדעתי הרחבה מצויינת שמוסיפה המון גיוון למשחק.לא מכיר עוד משחק FPS מהיר ומלא אקשן כמו BF3 CQ.
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים תגידו לאן נעלמה ישראל מה-battlelog בעבר הייתי יכול לסנן את החיפוש לשרתים בישראל והיום היא אפילו לא מופיע.סתם עניין אותי לראות אם יש עדיין שרתים בישראל..הקטע שגם אם אין זה אמור להראות לא?
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים תגידו לאן נעלמה ישראל מה-battlelog בעבר הייתי יכול לסנן את החיפוש לשרתים בישראל והיום היא אפילו לא מופיע.סתם עניין אותי לראות אם יש עדיין שרתים בישראל..הקטע שגם אם אין זה אמור להראות לא?זה ממש מוזר, גם לי זה נעלם בסינון, ויותר מזה אני לא מוצא את השרתים הישראלים בהיסטוריה.מעניין מה כבר קרה.הכוונה היתה לשרתים ברשימת המועדפים שלך.ד.א, אציין ש EG די מאכזבת. היא מתחרה יחד עם CQ על תואר ההרחבה הגרועה ביותר מבחינתי.אני מסכים שEG מאכזבת, ציפיתי ליותר. ציפיתי לנשקים חדשים, ולדברים מעניינים.אבל אני בכלל לא מסכים איתך לגבי CQ, לדעתי זאת ההרחבה הכי טובה מבין כל ההרחבות, היא כיפית ומלאת אקשן.
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים מחבר כל אחד חושב משהו אחר גם לדעתי CQ זה ה DLC הכי גרוע, END GAME דווקא הוא ה-DLC הכי טוב לדעתי יחד עם ARMORED KILL . המפה המדברית Nebandan Flats פשוט יפיפיה עם המון אקשן .
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים אם יחסמו את הJAVELIN, הCTF הופך לדעתי מהתוספת הגרועה ביותר לתוספת הטובה ביותר. כרגע אתה יכול להוביל את הדגל ומישהי ממרחק של קילומטר שולח לך לאופנוע טיל מתבייט שאין לך אין לדעת שהוא מגיע (לפחות אם היית יכול לקפוץ מהאופנוע אם היית יודע שהוא מתקרב?!). ורוב השחקנים משחקים אנג'ניר בשביל זה.בשביל להשיג את הS-TAC הייתי צריך 20 השמדות של רכבים, ועשיתי את זה ממש תוך איזה 10 דקות עם המוד המעפן הזה והג'אוולין. הLITTLE BIRD לא יכול להחזיק יותר מכמה שניות באוויר, יש 20 שחקנים עם טילים שמתבייטים עליו, הוא יכול לזרוק נורים אבל אחר כך אין לו הגנה לעוד איזה 20 שניות והג'אוולין יוריד אותו. או בכלל הג'יפ AA החדש חחח בדיחת השנה, לוקחים אותו מאחורי גבעה שאף אחד לא יכול לראות או להתבייט עליו ויושבים שם וזהו אין לאוייב מסוקים.AIR SUPERIORITY שלא נדבר עליו בכלל... גם אם אתה תותח במטוסים שמוציא 100-0 בCONQUEST, יפילו אותך שם עם הטילי מתבייטים. חבל רק שלשאר המפות במשחק אין צבעים כמו ב2 המפות החדשות ללא השלג.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים היי חברים אני מחפש שותפים למשחק, אשמח אם תוסיפו אותי בבטלוג IDANMALתודה חברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.