עבור לתוכן

חבילת Battlefield Premium, כל הפרטים כאן (End Game שוחרר למנוי Premium).

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה במועדפים אבל לא תמיד אני מתחבר אליהם..

• תגובות 463
  • צפיות 52.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ד.א, אציין ש EG די מאכזבת. היא מתחרה יחד עם CQ על תואר ההרחבה הגרועה ביותר מבחינתי.

המפות לא משהוא מיוחד באמת, אבל המוד של לתפוס את הדגל, נחמד מאוד לדעתי.

פורסם

כל ההרחבות מצויינות

וגם CQ לדעתי מדהימה

זה פשוט סוג אחר של לחימה

פורסם

CQ לדעתי הרחבה מצויינת שמוסיפה המון גיוון למשחק.

לא מכיר עוד משחק FPS מהיר ומלא אקשן כמו BF3 CQ.

פורסם

תגידו לאן נעלמה ישראל מה-battlelog בעבר הייתי יכול לסנן את החיפוש לשרתים בישראל והיום היא אפילו לא מופיע.

סתם עניין אותי לראות אם יש עדיין שרתים בישראל..הקטע שגם אם אין זה אמור להראות לא?

פורסם

תגידו לאן נעלמה ישראל מה-battlelog בעבר הייתי יכול לסנן את החיפוש לשרתים בישראל והיום היא אפילו לא מופיע.

סתם עניין אותי לראות אם יש עדיין שרתים בישראל..הקטע שגם אם אין זה אמור להראות לא?

זה ממש מוזר, גם לי זה נעלם בסינון, ויותר מזה אני לא מוצא את השרתים הישראלים בהיסטוריה.

מעניין מה כבר קרה.

הכוונה היתה לשרתים ברשימת המועדפים שלך.

ד.א, אציין ש EG די מאכזבת. היא מתחרה יחד עם CQ על תואר ההרחבה הגרועה ביותר מבחינתי.

אני מסכים שEG מאכזבת, ציפיתי ליותר. ציפיתי לנשקים חדשים, ולדברים מעניינים.

אבל אני בכלל לא מסכים איתך לגבי CQ, לדעתי זאת ההרחבה הכי טובה מבין כל ההרחבות, היא כיפית ומלאת אקשן.

פורסם
  • מחבר

כל אחד חושב משהו אחר :)

גם לדעתי CQ זה ה DLC הכי גרוע,

END GAME דווקא הוא ה-DLC הכי טוב לדעתי יחד עם ARMORED KILL .

המפה המדברית Nebandan Flats פשוט יפיפיה עם המון אקשן .

פורסם

עובדים קשה בבאטלפילד. ;D

פורסם

אם יחסמו את הJAVELIN, הCTF הופך לדעתי מהתוספת הגרועה ביותר לתוספת הטובה ביותר. כרגע אתה יכול להוביל את הדגל ומישהי ממרחק של קילומטר שולח לך לאופנוע טיל מתבייט שאין לך אין לדעת שהוא מגיע (לפחות אם היית יכול לקפוץ מהאופנוע אם היית יודע שהוא מתקרב?!). ורוב השחקנים משחקים אנג'ניר בשביל זה.

בשביל להשיג את הS-TAC הייתי צריך 20 השמדות של רכבים, ועשיתי את זה ממש תוך איזה 10 דקות עם המוד המעפן הזה והג'אוולין. הLITTLE BIRD לא יכול להחזיק יותר מכמה שניות באוויר, יש 20 שחקנים עם טילים שמתבייטים עליו, הוא יכול לזרוק נורים אבל אחר כך אין לו הגנה לעוד איזה 20 שניות והג'אוולין יוריד אותו. או בכלל הג'יפ AA החדש חחח בדיחת השנה, לוקחים אותו מאחורי גבעה שאף אחד לא יכול לראות או להתבייט עליו ויושבים שם וזהו אין לאוייב מסוקים.

AIR SUPERIORITY שלא נדבר עליו בכלל... גם אם אתה תותח במטוסים שמוציא 100-0 בCONQUEST, יפילו אותך שם עם הטילי מתבייטים.

חבל רק שלשאר המפות במשחק אין צבעים כמו ב2 המפות החדשות ללא השלג.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים אני מחפש שותפים למשחק, אשמח אם תוסיפו אותי בבטלוג IDANMALתודה חברים :xyxthumbs:

פורסם

בתנאי שאם אתה נכנס לparty אתה מביא במבה וקולה

פורסם

ביסלי גריל אוכל?

פורסם

לא .. במבה וקולה :)

פורסם

פנטה אגוזים, עלי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים