פורסם 2013 במרץ 1512 שנים מחבר באיזה מפה אתם הכי אוהבים לשחק ב END GAME ? אני מוצא את עצמי חורש על Nebandan Flats וקצת על Kiasar Railroad Battlefield 3 Endgame Cinematic
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים היי לכולם,יש לי KEY לגירסה הרגילה של המשחק,איך אני יכול לשדרג אותו לPREMIUM עם כל ההרחבות?אשמח להצעה במחיר אטרקטיבי.
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים נראה לי שעדיף לך לקנות כבר את הפרימיום, אם תקנה כל חבילה בנפרד יעלה לך יותר.
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים תקנה פשוט את השדרוג לגירסאת פרימיום ולא את גירסאת הפרימיום המלאהלמרות שהמחיר בינהם כמעט זהה .. הבדל של כ- 10 דולר
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים הסאונדים של סטטוס הדגלים ב CTF יכול לחרפן. נשמעים כמו צרצר גוסס, או כרטיס קול שעומד להחזיר את נשמתו לבורא.
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים התוספת נמכרת ב 25 אירווהמשחק המלא כולל פרימיום נמכר ב 30 אירוכן, זה זמן מצויין לקנות את המשחק \ פרימיום
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים תגידו קורה לכם שלפעמים עד שיש לכם זמן לשבת על המחשב ולשחק bf3, אתם לא מצליחים להתחבר במשך שעה לשרת?
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים סליחה על הבורות אבל בקשר ל-Favz לא הבנתי אותך, אני פשוט מגדיר בדרך כלל רק שרתים מגרמניה ומנסה להתחבר.לפעמים זה נכנס אחרי 2 דקות ולפעמים אחרי ניסיונות לכמה וכמה שרתים זה גם יכול להתחבר אחרי חצי שעה עד שאני מצליח.
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים הכוונה היתה לשרתים ברשימת המועדפים שלך.ד.א, אציין ש EG די מאכזבת. היא מתחרה יחד עם CQ על תואר ההרחבה הגרועה ביותר מבחינתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.