פורסם 2013 במרץ 412 שנים גם ב PC, כשמדובר נטו במידול של כלי הרכב. רמת הפירוט של הטנקים/ברעדלי והמסוקים ב Bad Company 2 טובה לדעתי פי כמה ממה שיש ב BF3.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים העדכון של ה6 ג'יגה מביא איזה משהו בקטע של ביצועים או גראפיקה ? או רק הEND GAME ותיקון באגים ? ראיתי גם שמעדנים את השרתים אני מקווה שלא נצטרך לחכות יותר מדי לשרת TDM הישראלי אני אוהב TDM רק בו משום מה.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים העדכון של ה6 ג'יגה מביא איזה משהו בקטע של ביצועים או גראפיקה ? או רק הEND GAME ותיקון באגים ? ראיתי גם שמעדנים את השרתים אני מקווה שלא נצטרך לחכות יותר מדי לשרת TDM הישראלי אני אוהב TDM רק בו משום מה. זה גם מה שאני תהיתי,6GB וזה אפילו לא הרחבה!!!(אני בלי פרימיום)
פורסם 2013 במרץ 612 שנים טוב שלא הגזימו, כבר לא נשאר מקום ב-ssd :-\ תעביר את ההרחבות שאתה לא משתמש לכונן אחר עדיין תוכל לשחק בהם אבל הם פשוט יטענו מהכונן החלופי ולא מה SSD
פורסם 2013 במרץ 612 שנים המשחק היחיד שקיבל רשות לשבת על הssd הוא bf3 יחד עם כל ההתקנות שלו כל השאר גם ככה נמחקים אחרי שבוע לכל היותר...
פורסם 2013 במרץ 612 שנים זה לא צחוק - המשחק כבר שוקל 30 ג'יגה. את BF4 אני רואה מגיע על 3 דיסקים של BluRay.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים אני מעדיף לקנות עוד SSD מאשר להעביר את ההרחבות לכונן אחר ושיטענו לי יותר לאט.משתדל להשאיר תמיד כ-20 GB פנויים ב-SSD.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים ברור שעדיף SSD ...אולי תקנה 2 נוספים ותעשי RAID ? ואז בכלל המשחק יעוף.. מבחינת זמני טעינהאבל אם אין ברירה ולא מוכנים להוציא עוד כמה מאות שקלים על SSD נוסף זה פתרון מעולהוחוץ מזה כמעט ואין הבדלכי במקביל הוא טוען את המשחק מה SSD ואת ההרחבה מהכונן הרגילנ.ב.אני עם SSD 120 וכמעט ולא מצליח לשמור על מקום פנוילכן ההרחבות שאני פחות משתמש אני מעביר לכונן אחר (לא את כולם)ובמידה ובא לי לשחק בהרחבה שהעברתי לכונן אחר לתקופה מסויימת, עושה ראש בראש על הרחבה אחרתכל הרחבה היא בין 3 ל 4 גיגההמשחק עבר את ה 30 גיגה ללא ה END GAME, אין ברירה .. אני לא מוכן לשלם על SSD נוסף וכבר אין לי איך לפנות מקום
פורסם 2013 במרץ 612 שנים רגע לא הבנתי(הייתי קצת עסוק לאחרונה) יצאה ההרחבה אתמול והוריד לי, למה אני לא מצליח להכנס אליה?רוב השרתים פשוט ריקים לי וכשאני רוצה להכנס הוא אומר לי שאני צריך את ההרחבה כדי להכנס :s05:
פורסם 2013 במרץ 612 שנים אין לך את ההרחבה .. היא יצאה רק ל PS3 למשתמשי פרימיוםלמשתמשי פרימיום PC ההרחבה תשוחרר ב 12 לחודש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.