פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים דעתי בלבד:כמות התוכן והFUN במשחק הזה הם הכי הרבה שהיו בכל Shooter אי פעם לדעתי. הוא שווה כל יורו.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים מהפעץ' ששוחרר ל SP :Fixes: * Game breaking SP bug in mission 10 (picking up the Stinger) * Additionally fixes bug where world would end on Dec 21 ;D אה, ויש גם טיזר -Battlefield 3: Premium video #7 End Game Teaser
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים חברה מישהו יכול לעזור לי?רשמתי נושא בראשי..איך אני זורק ארגז עזרה ראשונה?
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים חחח אני משחק כבר כמעט 150 שעות ואף פעם לא ראיתי את זה מרוב שאני משחק בתור צלף.תודה רבה מצאתי
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים חחחח אתה לא מבין גם כששיחקתי assault ישר בחרתי בקטגוריה הזו m320 ואיך שהו פיספסתי את זה. רגע אז יורים בעכבר?....חחח
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים אמרתי כבר שההעדפה שלי היא RECON אבל לפעמים כיף להכנס למטחנת בשר.קטע הזוי שקרה לי שם אתמול הוא שבאמצע כל הבלאגן מישהו ירה רימון עשן והצלחתי לרוץ אליהם להכנס בנייהם בלי שהם ירגישו בכלל, אני מוצא את עצמי ומסביבי איזה 20 עם שמות אדומים מעל הראש..חחחאחרי שהספקתי להוריד איזה 8 הם רק קלטו ונגמר לי הסיפור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.