פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים יש לי איזה באג מאז שהורדתי את ההרחבה החדשה...יש את הבאר הזה שמתמלא בכחול במסך שבו אתה ממתין להכנס למשחק והבאר מראה לך כמה התקדמת עד האנלוק הבא.בקיצור הבאר הזה לא זז לי יותר.מישהו נתקל?הסתדר משום מה....
פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים תגידו אם קניתי את המשחק רק עם BK , ואני מתחיל להשתעמם ..איזה הרחבה כדאי לי לקנות ? ( ואיפה ?)מבלי לקנות משחק מחשב ב100 יורו , שהם 500 שקל ..(קניתי את המשחק ב 50 יורו~ )גירסאת הפרימיום עולה 60 יורו שכוללת את כל ההרחבות
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים אתה כמובן יכול לרכוש את אותה הגרסה דרך אתרים רוסיים (כמו cjs-cdkeys.com) ולחסוך עוד כמה דולרים על הדרך.
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים גירסאת הפרימיום עולה 60 יורו שכוללת את כל ההרחבותאני מנסה להמנע מלקנות שמחק מחשב ב 500 ש"ח ( לא נשמע לי הגיוני ..)קניתי כבר את המשחק עם ההרחבה BK , אבל המפות מתחילות לשעמם - אותם שרתים כל הזמן ..כל הרחבה בנפרד עולה 15 $ , לפי מה שהבנתי . עדיף לי לקנות הרחבה אחת או שתיים , הרי אם יש חמש הרחבות ואחת מהן כבר אצלי ,אם אני אקנה את כל הארבע יצא לי 60 $ , אם אני אקנה שלושה ( 45 $ ) - כבר יותר זול מהפרימיום . שתי הרחבות - 30 $ ...
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים קניתי כבר את המשחק ב 49 יורו ...הפרימיום עצמו עולה 40~ יורו תעשה את החשבון ...89 יורו , שער יורו נוכחי 4.9 , 89*5=445 ש"ח ...
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים הנה: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html?setCurrencyId=2חסכת לעצמך עוד כמה שקלים.
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים קנית את גירסאת ה limited edition ?לפי דעתי המחשבה שלך שגויהאם אתה אוהב את המשחק, תקנה עכשיו את גירסאת הפרימיוםתקבל את כל ה 4 הרחבות הנוספות ששווים 60$ ותקבל פריבילגיות של פרימיוםכמו למשל סופי שבוע של XP כפולנשקים חדשים + סכין מיוחדת לפרימיוםהעדפה בתור לשרתסרטונים שזמינים רק לפרימיוםועוד עוד ועדבסופו של דבר, זה שווה את ההשקעה, כי אם אתה באמת אוהב את המשחק אתה תקנה את כל ההרחבות בנפרד דבר שיעלה יותר (בפריסה לאורך זמן) ותפסיד את הפריבילגיות של פרימיום
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים כן .. אני זוכר שהיה להם מבצע אחרי שקניתי והתבאסתי מזה ..קנית מאז את אחת ההרחבות ?כנראה שאני אקנה את הפרימיום , איפה שרומן המליץ .
פורסם 2012 בדצמבר 913 שנים אני קניתי את הפרימיום לפני כמה חודשים ויש לי את כל ההרחבות, למה באוריג'ן רשום לי לימיטד אדישן?בבאטלוג רשום פרימיום.
פורסם 2012 בדצמבר 913 שנים יש מצב שהחץ הזה עובד רק לשניה ולא קבוע ? והחץ עם החומר נפץ לא באמת עובד ? :facepalm:
פורסם 2012 בדצמבר 913 שנים לפי מה שהבנתי הSCAN BOLT עוד רק פעם אחת (שהוא פוגע). זה לא כמו הTUG שמדווח כל הזמן.הC4 לא ממש מזיז לטנקים אבל אמור לעשות disable ל light armor (כמו הרכבים החדשים בAM)
פורסם 2012 בדצמבר 913 שנים אני קניתי את הפרימיום לפני כמה חודשים ויש לי את כל ההרחבות, למה באוריג'ן רשום לי לימיטד אדישן?בבאטלוג רשום פרימיום.ככה זה אמור להיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.