עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לבחירת רכב משפחה

איזה כלי רכב עדיף? 384 הצבעות

1. 1. איזה כלי רכב עדיף?

• פורד פוקוס טראנד החדשה
    • פורד פוקוס טראנד – טורר
    • טויוטה קורולה סאן +

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

נמוכות, צריך גגון מיוחד (לא כמו ביונדאי)

• תגובות 60
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה רבה!!

פורסם
  • מחבר

אחרי התרשמות קלה מהאוטו... הוא מתנהג ממש מוזר. כאשר מעבירים לדרייב - האוטו לא מתחיל ליסוע.. מחכה ללחיצה על דוושת הגז וגם אז הוא לא נוסע אלא מחכה כמה שניות ואז נוסע (כנראה מן השהייה)....

זה רק פאק במכונית הספיצפית הזאת או בכולן?

(סורי על הדאבל, העריכה לא עבדה)

פורסם

מוזר, אצלי הוא נוסע אלא אם זאת עלייה.

אתה מוזמן להתרשם רחובות-ק.גת

פורסם
  • מחבר

אתה אומר איך שאתה מעביר לדרייב האוטו נוסע?

(ניסתי במישור,ירידה,עלייה)

פורסם

כן, כמו כל רכב אוטומטי.

פורסם
  • מחבר

מוזר...

שנהגתי אלייה היא לא התנהגה כך...

פורסם

יש לרכב מנגנון המנעות הדרדרות בעליה,

אם אתה לוחץ חזק על דוושת הבלם הרכב לא ידרדר, עצם הפעולה הוא השארת רפידות הבלם לחוצות, בעת עזיבת דוושת הבלם הרכב לא יתקדם/ידרדר, בזמן לחיצה על דוושת ההאצה תשמע נקישה קלה (שחרור הבלמים) והרכב יסע.

בזמן עצירה רגילה אין צורך "לסחוט" את דוושת הבלם כך שהרכב כן יתקדם בשחרור הדוושה.

פורסם
  • מחבר

אינני מדבר על עלייה בפרט. מדבר על כל האפשריות. כשאתה במישור ורוצה להתחיל לנסוע - האוטו לא מגיב ישר.

עוד משהו שקצת הפריע - כשאתה מעביר לרווס - האוטו איננו גולש - הוא מחכה שתלחץ על דוושת התאוצה (נראה לי מאוד מיותר)

פורסם

תמונות יפות צילמתה,חשבתי שהטלפון בהתחלה זה מסך של הרכב :kopfpatsch:

פורסם

אינני מדבר על עלייה בפרט. מדבר על כל האפשריות. כשאתה במישור ורוצה להתחיל לנסוע - האוטו לא מגיב ישר.

עוד משהו שקצת הפריע - כשאתה מעביר לרווס - האוטו איננו גולש - הוא מחכה שתלחץ על דוושת התאוצה (נראה לי מאוד מיותר)

יכול להיות שאתה מתבלבל מאחר ולא מדובר בגיר אוטומטי. גיר רובוטי = גיר רגיל + רובוט שעושה לך את עבודת הקלאץ'.

כאשר אתה משחרר את הברקס ולא לוחץ על הגז, למה שהאוטו יסע?

פורסם

כי הסל"ד הוא 800-900 ויש קלאץ שמשתחרר ברגע שעוזבים את דוושת הבלם, המע' מחוברות, יש חיישן מצערת חיישן דוושת בלם....

פורסם
  • מחבר

אז הוא אמור לגלוש או לא?

פורסם

אז הוא אמור לגלוש או לא?

אמור וגולש :smile1:

פורסם

אני בעד טויוטה. רכב אמין ביותר. יש לנו רכב כזה כבר כמה שנים ואנחנו מרוצים. מרווח וצריכת הדלק ריאלית (למרות שאם מחירי הדלק היום זה כבר עניין אחר...). אגב, אני מחפש עכשיו להחליף את הרכב. יש מצב שתרצה לקנות? אני מתכנן לקנות רכב חדש כדי לשמור על הערך של הנוכחי. בהקשר לזה- הציעו לי כמה הצעות להלוואה לרכב ואני מתלבט לגבי הצעת מימון לרכב (קישור להצעה) שקיבלתי והיא נראית לי מתאימה. האם מישהו יכול להמליץ האם באמת יש יתרונות להלוואה בנקאית או שכדאי להשוות עם הלוואות חוץ בנקאיות אחרות? אני פשוט לא רוצה ליפול עם הלוואה של חברה שאף אחד לא מכיר ואח"כ להיתקע בלי גב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים