פורסם 2012 במאי 2913 שנים שלי לבנה, האפור לונאר צבע מאוד מאוד יפה לסטיישן.דרך אגב אם יצא לך לראות תמונות של מע' השמע בדגם טרנד תופע לגלות מע' שמע "קצת" שונה מהתמונות.אני אחפש תמונות שצילמתי...
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מחבר מה שיצא לי לראות זה רק מתמונות מהאתר שלהם...אין לי מושג לאיזה רמת אבזור משויכות התמונות האלו..
פורסם 2012 במאי 2913 שנים נמצאה האבדה, בדגם הטרנד בקטלוג המסך מאוד קטן ובלוח מקשים יש 2 שורות של מספרים כפי שאפשר לראות בתמונה המסך זהה לדגם הספורט למרות שהמע' אינה של סוני..
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מחבר אשמח לעוד תמונות אם יש ברשותך... גם החלל האחורי.... הבנתי שבתא מטען יש כניסת מצת?
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מחבר תודה רבה!! וכנראה שהכלה תגיע... אני אצטרך הסבר על כל הפונקציות עריכה: תגיד זה נכון שאין לה כרית ליד? (בצד ימין של הנהג הכוונה)
פורסם 2012 במאי 3013 שנים הוספתי וריכזתי כאן את כל התמונותיש לה 6 כריות אוויר, ד"א ע"פ חוק חובה כריות אוויר מלפנים.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים מחבר לא הבנת אותי.... איפה שהמצת שלה אז אם תילך קצת אחורה, יש משענת ליד?עריכה:התא מטען שלה ענק...
פורסם 2012 במאי 3013 שנים אין משענת יד, קיים בדגם ספורט ומעלה. יש שני תאים לכוסות ועוד תא אחד עמוק.מתרגלים...
פורסם 2012 במאי 3013 שנים מחבר סבבה... לא בעיה לקמבן שם משהו...לאוטו יש מסילות גבוהות בגג או קטנות? (פשוט ראיתי פוקוס ואני לא יודע אם זאת הסטיישין או הגירסא השנייה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.