עבור לתוכן

המצלמה לרמקולים למחשב עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים ולמוזיקה, וקצת לסרטים עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה.

אני לא ממש מבין בנושא, אז אשמח לקבל עזרה :)

פורסם
  • מחבר

המליצו על 3 רמקולים שם:

אחד שאפשר להשיג רק באייבורי והוא כבר לא קיים שם.

אחד של logitech, שממה שהבנתי הם די גרועים ברמקולים.

השלישי חורג לי מהמחיר.

יש הצעות נוספות?

פורסם

כן.

תחרוג מהמחיר.

אל תלך על איזה צ'יקמוקיה בגלל שהיא זולה ב40 שקל, קח משהו שייתן לך איכות על מנת שכל פעם שתשמע מוזיקה, תראה סרט או שתפעיל משחק תתענג מהסאונד.

תעשה לעצמך טובה: תעבוד עוד שעתיים, וותר על המקדונלדס הבא או מה שזה לא יהיה. זו השקעה לשנים קדימה.

עריכה: אם זה לא היה ברור התכוונתי שתלך על הsolo4c.

פורסם

ראוי לציין שה-solo4c אמנם מעולים והם המלצה יותר מראויה לשמיעת מוסיקה, מדובר בזוג רמקולים ולא במערכת 5.1 שיכולה לייצר צליל היקפי מלא- מה שיכול להטריד משתמש שרוצה להשתמש ברמקולים למשחקים ולשמוע צעדים או יריות ב-360 מעלות. אתה יכול לשקול את ה-Z506 של לוג'יטק למערכת 5.1 ראויה על גבול התקציב שלך.

בכל אופן בהצלחה בבחירת הרמקולים ותתחדש

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

מר/גברת Ivory היקר/ה,

את/ה החלטת להתמקד במילה "משחקים" ואני מעדיף להתמקד במה שבא אחר כך

עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה.

מהנסיון הסובייקטיבי שלי, אני נהנה הרבה יותר מאיכות הסאונד במוזיקה מאשר ה"תענוג" בלשמוע מישהו הולך מאחוריי במשחק, דרך רמקולים סטליטיים נחותים משמעותית. בנוסף, הרבה יותר כיף לשמוע גם משחקים וסרטים באיכות המקסימלית האפשרית. אני מחליף איכות בסראונד any day.

זאת ועוד, לא רבים האנשים שמסוגלים לפרוס בחדר בו ממוקם המחשב שלהם את ה-5.1 באופן אופטימלי. בסופו של דבר רואים הרבה מדי מהסטים האלו פשוט פרוסים על גבי השולחן שעליו מונח המסך. מה הרווחנו מכך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים