עבור לתוכן

עזרה בבקשה {איטיות במחשב}

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 4 ובזמן האחרון (לאחר להורדתי המון דברים מהאינטרנט)

הוא התחיל לעשות לי צרות ולוקח לו מלא זמן לפתוח דברים (כמו "המחשב שלי")

ולהעביר קבצים בין המחיצות של ההרד-דיסק.

המפרט שלי הוא:

לוח אם של אינטל עם ציפ-סט 850

p-4 1600mhz

512 rdram

ausu v8200 t2 64m

creative sound blaster live platiniun 5.1

40gb 7200rpm quntom

בבקשה תגידו לי למה הוא איטי

נ.ב

כל יומיים אני מאחה את הכונן ובודק שיגיאות

:AR15: :AR15:

פורסם

הוא עובד לעט בטח בגלל כל מה שהתקנתה, איזה מע' הפעלה

פורסם
  • מחבר

win xp pro

פורסם

אבל למה בשני פורומים?

פורסם

מתי עשית פעם אחרונה סריקה מלאה(עם SCAN DISK או Norton Disk Doctor) לכונן הקשיח שלך, כולל SURFACE TEST?

פורסם
  • מחבר

scan disk אני עושה כל יומיים

וכל שאר הדברים אני לא ממש מכיר

דרך אגב ב-PC MARK 200 קיבלתי:

cpu-3778

mem-4139

hdd-615

התוצאות האלה בסדר ??? ??? ???

פורסם

קודם כל פנטיום 4 1600MHz זה לא מעבד משהו, קצת יותר איטי מATHLON XP 1600... (פשוט ראיתי אותך משבח את פנטיום 4 בפורום חומרה, אז רק יידעתי אותך)

אבל משהו שמאוד מאוד יכול לעזור בביצועים של המחשב זה שבמחשב שלי באחת ההגדרות שם (של הזיכרון הוירטואלי) פשוט תוריד את הזיכרון הוירטואלי. עם 512MB RAM אתה תוכל להסתדר גם בלעדיו ואז המחשב אמור לרוץ הרבה יותר מהר. פשוט בהגדרות של הזיכרון הוירטואלי תסיר אותו, שלא יהיה שום זיכרון וירטואלי. תפעיל את המחשב מחדש, והמחשב צריך לטוס...

פורסם
  • מחבר

קודם כל פנטיום 4 1600MHz זה לא מעבד משהו, קצת יותר איטי מATHLON XP 1600... (פשוט ראיתי אותך משבח את פנטיום 4 בפורום חומרה, אז רק יידעתי אותך)

אבל משהו שמאוד מאוד יכול לעזור בביצועים של המחשב זה שבמחשב שלי באחת ההגדרות שם (של הזיכרון הוירטואלי) פשוט תוריד את הזיכרון הוירטואלי. עם 512MB RAM אתה תוכל להסתדר גם בלעדיו ואז המחשב אמור לרוץ הרבה יותר מהר. פשוט בהגדרות של הזיכרון הוירטואלי תסיר אותו, שלא יהיה שום זיכרון וירטואלי. תפעיל את המחשב מחדש, והמחשב צריך לטוס...

תודה רבה העפתי את הזיכרון הוורטואלי ומאז הוא רץ פצצה

אז תודה (ואני עדיין מעדיף אינטל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים