פורסם 2002 במרץ 1923 שנים יש לי מחשב פנטיום 4 ובזמן האחרון (לאחר להורדתי המון דברים מהאינטרנט)הוא התחיל לעשות לי צרות ולוקח לו מלא זמן לפתוח דברים (כמו "המחשב שלי")ולהעביר קבצים בין המחיצות של ההרד-דיסק.המפרט שלי הוא:לוח אם של אינטל עם ציפ-סט 850p-4 1600mhz512 rdramausu v8200 t2 64mcreative sound blaster live platiniun 5.140gb 7200rpm quntomבבקשה תגידו לי למה הוא איטינ.בכל יומיים אני מאחה את הכונן ובודק שיגיאות :AR15: :AR15:
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מתי עשית פעם אחרונה סריקה מלאה(עם SCAN DISK או Norton Disk Doctor) לכונן הקשיח שלך, כולל SURFACE TEST?
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר scan disk אני עושה כל יומייםוכל שאר הדברים אני לא ממש מכירדרך אגב ב-PC MARK 200 קיבלתי:cpu-3778mem-4139hdd-615התוצאות האלה בסדר ??? ??? ???
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים קודם כל פנטיום 4 1600MHz זה לא מעבד משהו, קצת יותר איטי מATHLON XP 1600... (פשוט ראיתי אותך משבח את פנטיום 4 בפורום חומרה, אז רק יידעתי אותך)אבל משהו שמאוד מאוד יכול לעזור בביצועים של המחשב זה שבמחשב שלי באחת ההגדרות שם (של הזיכרון הוירטואלי) פשוט תוריד את הזיכרון הוירטואלי. עם 512MB RAM אתה תוכל להסתדר גם בלעדיו ואז המחשב אמור לרוץ הרבה יותר מהר. פשוט בהגדרות של הזיכרון הוירטואלי תסיר אותו, שלא יהיה שום זיכרון וירטואלי. תפעיל את המחשב מחדש, והמחשב צריך לטוס...
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר קודם כל פנטיום 4 1600MHz זה לא מעבד משהו, קצת יותר איטי מATHLON XP 1600... (פשוט ראיתי אותך משבח את פנטיום 4 בפורום חומרה, אז רק יידעתי אותך)אבל משהו שמאוד מאוד יכול לעזור בביצועים של המחשב זה שבמחשב שלי באחת ההגדרות שם (של הזיכרון הוירטואלי) פשוט תוריד את הזיכרון הוירטואלי. עם 512MB RAM אתה תוכל להסתדר גם בלעדיו ואז המחשב אמור לרוץ הרבה יותר מהר. פשוט בהגדרות של הזיכרון הוירטואלי תסיר אותו, שלא יהיה שום זיכרון וירטואלי. תפעיל את המחשב מחדש, והמחשב צריך לטוס...תודה רבה העפתי את הזיכרון הוורטואלי ומאז הוא רץ פצצהאז תודה (ואני עדיין מעדיף אינטל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.