פורסם 2012 במאי 2513 שנים זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף)טוב אז ככהמדובר על ווינדוס 7.יש לי במחשב 2 כונניםלאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני(כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט.התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה...עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!!באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבאwindows could not update the computers boot configuration installation cannot proceedעכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!!דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה לא עזר.* ניסיתי את פעולת התקנת הווינדוס 6 פעמים!! (זה לא טוב I know!).* ניסיתי לעשות תיקון מערכת הפעלה.* ניסיתי לעשות שחזור מערכת.כלום לא עזר!מה עושים!!??
פורסם 2012 במאי 2513 שנים תיצור עוד מחיצת 100MB בבחירת המחיצות בהתקנת WIN, למידע המערכת על ה-BOOT, זה מה שאני עושה.תמונה:
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר לא הבנתי מהתשובה שלך איך אני מסדר את הבעיה שלי.אין לי כרגע ווינדוס,ואני לא מצליח להתקין אם תוכל להסביר בבקשה למה התכוונתכשאמרת לשמור 100MB? (תודה על ההסבר על התמונה :-* )ולמה רק 100?
פורסם 2012 במאי 2613 שנים לא נועלים כאן נושאים בלי סיבה (עבירה על חוקי הפורום למשל).מה שאני אמרתי לך עזר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.