פורסם 2004 בינואר 621 שנים אהלןאיזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך?שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).
פורסם 2004 בינואר 721 שנים נדמה לי ש Edimax יצאו עם נתב שמתאים לחיוג ברשת הכבלים הבעייתי שיש לנו בארץ.תבדוק פירסומים בחברות שונות.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מצטרף גם כן לבקשה.כרגע יש לי ADSL ומודם אלקטל שמוחבר למחשב אחד.אני צריך לחבר עוד מחשב.אני לא רוצה לעשות שדרוג למודם ולקנות SWITCH כי זה יותר מסובך ואני לא תמיד נמצא כדי לטפל בבעיות שיכולות להתעורר.אני מאמין שאבא שלי יכול להסתדר יותר בקלות עם פיתרון תקלות בראוטר נורמלי.עוד חודשיים מאוד יתכן שאני עובר לכבלים , אז בכל אופן שווה לי לקנות ראוטר, במיוחד שההפרש מחירים היום הוא 150 ש"ח בערך.שווה לי להשקיע את זה בשביל שקט נפשי ויכולת תאימות גם לכבלים וגם לADSL.הבנתי שיש שני ראוטרים שמתאימים בטוח לכבלים - EDIMAX BR-6104K - זה דגם ממש חדשמחיר בערך 290 ש"חhttp://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htmD-LINK 604 מחיר 330 ש"חזה בעקרון דגם ותיק וטוב.http://www.dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DI-604_D1&Cat2Cat1ID=149&Cat2ID=0כתבו לו עדכון לחומרה כדי שיתאים לבלאגנים שיש בארץ עם הכבלים...הבנתי שהוא גירסאת ביתא ושיש איתו עדיין כל מיני בעיות ושעדיין צריכים לשחרר לו תיקונים לחומרה.מבחינת היצרן, עדיין אין תמיכה ממש רשמית בL2PT... והבעייה היא רק של המשתמשים בארץ כנראה...מישהו יכול לתת חוות דעת עליהם?תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.