פורסם 2012 במאי 2513 שנים אהלן,הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש.המחשב שברשותי :מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GBלוח אם : ACPI X86בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו)וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טוביםתודה רבה לעוזרים
פורסם 2012 במאי 2513 שנים בנוסף, מהו ספק הכוח (שנדע איזה כרטיס הוא בכלל יצליח לסחוב), ואיזה כרטיס היה לך? האם אתה מעוניין בתחליף למה שהיה, או מחפש שיפור לעומתו?
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר כרגע זה בעיקר שימושים יום יומיים משחקים ישנים,בקרוב יתפנה קצת יותר זמן אז אני מאמין שאני אוריד משחקים חדשים.מה שהיה לי זה X850GTO נראה או X800GTOכטיס מסך ישןאני מחפש שיפור והספק כוח הוא 300W
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר אז מה זה אומר?מה יקרה אם אני אקנה כרטיס מסך פשוט?ואילו כרטיסים מתאימים כרגע?
פורסם 2012 במאי 2513 שנים זה אומר שאם תשים כרטיס שיפעיל טיפה מאמץ על הספק הוא יכול להישרף ושרוף גם חלקים אחרים.אם אתה לא מעוניין להחליף ספק אבל בכל זאת רוצה לקנות כרטיס,לא הייתי שם יותר מ HD5450 או משהו בסגנון שלא ממש מתאים למשחקים. לא רק שהספק של ג'נרי, הוא גם ישן וזה סיכון גבוה מאוד שיקרה נזק, לכן מומלץ להחליף גם ספק.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים 6750 הוא הגבוה ביותר שתוכל לשים במערכת שלך אך דורש החלפת ספק.http://www.p-see.co.il/pl_product~S675512D5HD~6~28.htm?x=1(קרדיט ל-DJ ELECTRIC)יש המון ספקים במחירים טובים מאוד שיתאימו למשימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.