פורסם 2012 במאי 2613 שנים קיבלתי, הפנמתי, רשמתי לפני,תודה.עוד שאלה - איך זה שהIPS236V לא השתנה במחיר כבר כמעט שנה?למיטב ידיעתי הוא גם ירד במחיר מתישהו ועלה שוב.ודבר אחרון, נדמה לי שהתגובה האחרונה היתה אמורה להיות מיועדת אך ורק לEGOMANIAC.קרא מהתחלה ותיווכח.
פורסם 2012 במאי 2613 שנים אני לא מנסה לריב חלילה.זאת לא הפעם הראשונה שEGOMANIAC מחרחר ריבים בפורומים.אף פעם בכמעט 7 שנים שאני נמצא בפורום לא התחלתי ולא ניסיתי להתחיל בריב.אל תאשים סתם, אוקיי?אני אומר את דעתי ונדמה לי שמותר לעשות זאת גם בלי לריב(למרות שהתגובה יצא קצת עוקצנית).אתה לא אמור להמליץ לבנאדם על מסך שלא מביא לו שום יתרון (והוא אמר שאין לו עניין בHDMI) על פני מסך זול ואף טוב מהLG.וזה מרתיח אותי שעושים זאת.אני לא יכנס איתך עכשיו לווכוח ואני פשוט יעזוב את הנושא הזה כי את שלי אמרתי פה.
פורסם 2012 במאי 2613 שנים תשאל את עצמך אם ארגונומיה באמת חשובה לך.תשאל את עצמך אם חיבור HDMI בLG חשוב לך מטעמי נוחות.תשאל את עצמך אם לא מפריע לך ספק כח פנימי (DELL) אשר אולי יתקלקל יום אחד ותצטרך לשלוח את המסךלתיקון במעבדת שירות המלווה בטירטור ואי החזרת המסך למצבו האחרון בצורה תקינה, אפילו אם זו רק שריטה.תשאל את עצמךתשאל את עצמךתשאל את עצמךזה מה שהצגתי בפניו - וזאת לא המלצה משום סוג כלשהו.ואם אתה לא מחרחר ריבים, אז למה דבר ראשון שהגבת בפוסט הזה היה להתנגח בי, במקום לתת "המלצות" משלך לפותח הדיון - שדרך אגב עשה את הבחירה משיקול דעתו בלבד ולפי הרושם שלי, יצא מרוצה????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.